Libnet.ro
UNICEF

18:15

Papa Francisc a salutat pentru prima data comunitatea de romani din Roma

B1 B1,
Papa Francisc a salutat pentru prima data comunitatea de romani din Roma

Papa Francisc a salutat comunitatea de romani de la Roma, pentru prima oara de la inceputul pontificatului. O romanca stabilita in capitala italiana a postat pe blogul personal imagini filmate in timpul. continuă pe B1

Papa Francisc a salutat, pentru prima oara, comunitatea de romani din Roma.

Papa Francisc a salutat comunitatea de romani de la Roma, pentru prima oara de la inceputul pontificatului. O romanca stabilita in capitala italiana a postat pe blogul personal imagini filmate in timpul rugaciunii Angelus de duminica, moment in care papa i-a salutat pe romani prezent in Piata Sf. Petru, conform B1TV. Ii salut cu afectiune pe toti pelerinii aici prezenti, in special familiile! Stiu ca sunt prezente aici familii din cadrul comunitatii de romani din Roma , a spus Papa .

FOTO Bucuria unor copii saraci care au fost pentru prima data la cinema. Un inger pazitor a adoptat sase micuti din Ploiesti

Cu ochii mariti si incapabili sa povesteasca ceea ce tocmai vazusera. Asa aratau patru copii din Ploiesti dupa ce vazut pentru prima data un film la cinema. in numai doua luni, campania demarata de o tanara din ora; a schimbat total destinul unei familii, dar mai ales a sase copii desculti si flamanzi.

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, surprinsi pentru prima data impreuna de la anuntul despartirii lor

Actorul american Michael Douglas si sotia sa, actrita Catherine Zeta-Jones, au fost surprinsi pentru prima data impreuna de la anuntul despartirii lor, din luna august, cei doi purtand verighetele.

Austeritate si la ONU. Pentru prima data in istoria sa, organizatia face reduceri de personal

Organizatia Natiunilor Unite a autorizat o reducere de personal pentru prima data in istoria organizatiei internationale, infiintata in 1945, cedand astfel presiunilor de reducere a cheltuielilor exercitate de statele membre, afectate de constrangeri financiare, potrivit Bloomberg.

VIDEO Papa saluta comunitatea de romani de la Roma, pentru prima oara de la inceputul pontificatului

Ii salut cu afectiune pe toti pelerinii aici prezenti, in special familiile! Stiu ca sunt prezente aici familii din cadrul comunitatii de romani din Roma, a spus Papa Francisc la rugaciunea Angelus de ieri, duminica, 29 decembrie. Este pentru prima oara, de la inceputul pontificatului, cand Papa saluta comunitatea de romani de la Roma, scrie Miruna Cajvaneanu pe blogul sau.

Papa Francisc este Persoana Anului, conform arhiepiscopului de Canterbury.

Arhiepiscopul de Canterbury spune ca Papa Francisc este Persoana Anului. Intr-o interventie la BBC, Justin Welby, a afirmat ca este de acord cu alegerea revistei americane Time, care l-a desemnat pe Papa Francisc drept Persoana Anului. Citeste si: Papa Francisc a aprins luminile bradului din Piata San Pietro Eu l-as fi ales fara nici o indoiala drept Persoana Anului, a declarat Justin Welby, care este si liderul spiritual al celor circa 85 de milioane de anglicani din intreaga .

Cum a ajuns Papa Francisc cel mai bine imbracat barbat al anului

Papa Francisc a primit un titlu complet neasteptat din partea revistei Esquire, care l-a desemnat drept cel mai bine imbracat barbat al anului 2013!.

Papa Francisc a primit un mesaj de la Bashar Al-Assad prin intermediul unei delegatii siriene

Papa Francisc a primit, sambata, prin intermediul unei delegatii siriene, un mesaj de la presedintele sirian Bashar Al-Assad, relateaza AFP. in cursul diminetii, secretarul de Stat al Sfantului Scaun,.

Bashar al-Assad a trimis o delegatie siriana pentru a-i transmite un mesaj lui Papa Francisc

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, i-a transmis un mesaj Papei Francisc, prin intermediul unei delegatii siriene, relateaza AFP.

Pretul aurului in 2013: Prima scadere din 2000, totodata cea mai abrupta din ultimii 32 de ani

Aurul s-a devalorizat in acest an pentru prima data din 2000 si a inregistrat cea mai abrupta scadere de pret din ultimii 32 de ani, odata cu imbunatatirea perspectivelor economiei globale, revenirea burselor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )