Libnet.ro
UNICEF

20:15

Papa Francisc: Simtul umorului e un har pentru care ma rog in fiecare zi, deoarece simtul umorului te ajuta sa iei lucrurile cu seninatatea unui spirit eliberat

B1 B1,
Papa Francisc: Simtul umorului e un har pentru care ma rog in fiecare zi, deoarece simtul umorului te ajuta sa iei lucrurile cu seninatatea unui spirit eliberat

Simtul umorului e un har pentru care ma rog in fiecare zi, deoarece simtul umorului e inaltator, te ajuta sa vezi vremelnicia vietii si sa iei lucrurile cu seninatatea unui spirit eliberat, a. continuă pe B1

Papa Francisc a extins pe termen nelimitat, pentru toti preotii catolici, puterea de a ierta pacatul avortului

Papa Francisc a extins luni, pe termen nedefinit, pentru toti preotili catolici, puterea de a ierta avorturile, un drept rezervat anterior pentru episcopi sau anume duhovnici, transmite Reuters.

Papa Francisc: Toti preotii romano-catolici pot sa ierte pacatul avortului

Papa Francisc a extins, luni, pentru totdeauna, la nivelul tuturor preotilor romano-catolici, puterea de a ierta pacatul avortului, un drept ce era rezervat pana acum doar episcopilor si unor duhovnici cu rang special, informeaza Reuters.

Papa Francisc a decis ca toti preotii catolici sa acorde, permanent, iertarea pentru pacatul avortului

Papa Francisc a anuntat ca toti preotii catolici vor putea sa acorde, permanent, iertarea pentru pacatul avortului, nu doar pentru perioada cat a durat Anul Jubileului Milostivirii.

Decizie istorica la Vatican: Papa Francisc le permite preotilor catolici sa acorde iertare femeilor care au facut avort

Puterile preotilor catolici au fost extinse de Papa Francisc. Suveranul Pontif le permite preotilor catolici sa acorde ietare femeilor care au facut avort, informeaza Reuters, potrivit Huffington.

Papa Francisc deplange o epidemie a animozitatii impotriva minoritatilor

Papa Francisc I a criticat ceea ce priveste ca pe o epidemie a animozitatii impotriva minoritatilor etnice si religioase ca urmare a cresterii mondiale a popularitatii miscarilor nationalist-populiste, intr-un discurs tinut sambata la Vatican in cadrul unei ceremonii de numire a unor noi cardinali, relateaza The Guardian.

Suntem niste primitivi, niste trogloditi. Romanul e un mamifer biped pentru care conteaza doar nevoile primare. Ce mesaj a postat un candidat pentru Senat din partea USR pe Facebook!

Europarlamentarul Catalin Ivan a facut duminica unele dezvaluiri incredibile despre ce a declarat in trecut Dragos Ioan Coste, unul dintre candidatii Uniunii Salvati Romania pentru alegerile.

Tariceanu: Vrem o altfel de Romanie; o tara unita, un obiectiv pentru care voi milita

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, nominalizat de catre colegii sai drept candidatul formatiunii pentru functia de premier dupa alegerile din 11 decembrie, afirma ca si-a asumat aceasta responsabilitate dorindu-si o altfel de Romanie, o tara unita.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )