Libnet.ro
UNICEF

11:15

Papa Francisc, in vizita oficiala in Turcia

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, in vizita oficiala in Turcia

Papa Francisc a sosit astazi in Turcia, pentru o vizita oficiala de 3 zile. Papa a fost intampinat la palatul prezidential de presedintele Tayyp Erdogan. in cadrul vizitei papa spera sa poata. continuă pe Antena3

Papa Francisc, vizita istorica in Turcia

Papa Francisc a sosit, vineri, la Ankara pentru o vizita de trei zile in Turcia, tara musulmana dar oficial seculara, cu dorinta de a apara dialogul cu islamul, si pe crestinii amenintati de jihadisti in Irak si Siria .

Papa Francisc, vizita istorica in Turcia, tara cu 98% musulmani (VIDEO)

Papa Francisc a inceput o vizita istorica de trei zile in Turcia. Este pentru a patra oara in istoria Vaticanului cand un Suveran Pontif merge in tara a carei populatie este formata 98 la suta din musulmani.

Papa Francisc, in vizita la institutiile europene. Va tine un discurs marti in Parlamentul European

Papa Francisc face marti o vizita de citeva ore la institutiile europene de la Strasbourg. Francisc va lua cuvantul in fata Parlamentului European, in fata reprezentantilor celor 28 de tari membre UE, si a Consiliului Europei, o organizatie interguvernamentala care reprezinta 47 de state.

Papa Francisc a ajuns in Turcia, intr-o vizita de trei zile

Papa Francisc a sosit vineri la pranz la Ankara in prima sa vizita de trei zile in Turcia unde urmeaza sa pledeze pentru dialogul cu islamul si apararea crestinilor amenintati de jihadisti in razboaiele din Irak si Siria.

Papa Francisc a tinut un discurs in Parlamentul European (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns, luni dimineata, la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, unde a tinut un discurs, apoi la Consiliul Europei. Vizita Papei va dura doar patru ore, fiind cea mai scurta.

Papa Francisc va sustine un discurs in Parlamentul European

Papa Francisc a ajuns marti dimineata la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, apoi la Consiliul Europei, relateaza AFP.

Papa Francis, vizita importanta la Strasbourg. Tine un discurs in fata Parlamentului European

Papa Francisc a ajuns marti dimineata la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, apoi la Consiliul Europei, relateaza AFP. Suveranul Pontif urmeaza sa pronunte cate un discurs solemn.

Papa Francisc a transmis, in Parlamentul European, un mesaj tuturor cetatenilor Europei

Papa Francisc a sustinut, marti, un discurs solemn in plenul Parlamentului European pe tema demnitatii umane. Emigratia, protectia mediului si promovarea drepturilor omului si a democratiei au fost alte teme subliniate de Papa intr-un discurs care a cerut Europei sa redescopere cele mai bune parti ale sale.

Papa Francisc: Pe fondul tensiunilor neincetate, Europa revine cu usurinta la tentatii de altadata

Papa Francisc a avertizat Europa cu privire la tensiunile care nu inceteaza, pe un continent care revine cu usurinta la tentatiile de altadata, intr-un discurs sustinut marti la Consiliul Europei,.

Papa Francisc in Parlamentul European: Europa este o bunica slabita. Nu mai este fecunda si vie

Papa Francisc a comparat Europa, marti, in fata Parlamentului European cu o bunica slabita, cerandu-i sa devina o referinta pentru umanitate si sa primeasca si sa ajute imigrantii care vin pe coastele sale, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )