Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papalekas cumpara prima cladire din Green Court, cu 44 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Papalekas cumpara prima cladire din Green Court, cu 44 milioane euro

Globalworth Real Estate Investments Limited, fondata si controlata de investitorul grec Ioannis Papalekas, a cumparat prima cladire din complexul de birouri Green Court Bucharest, cu aproximativ 44 milioane euro, de la Skanska, finalizarea acordului fiind programata pentru al doilea semestru de anul viitor, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Skanska vinde prima cladire din Green Court Bucharest

Dezvoltatorul imobiliar Skanska vinde prima cladire din complexul de birouri Green Court Bucharest, in schimbul a aproximativ 44 milioane euro, catre compania de investitii in real estate Globalworth Real Estate Investments Ltd, finalizarea acordului fiind programata pentru al doilea trimestru din 2015.

Skanska vinde primele birouri dezvoltate in Bucuresti pentru 44 mil. euro

Skanska a vandut prima cladire din proiectul de birouri Green Court Bucharest la scurta vreme de la finalizarea imobilului. Tranzactia de aproximativ 44 de milioane de euro a fost semnata cu compania de investitii in real estate Globalworth Real Estate.

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

increderea consumatorilor cehi, in prima crestere din ultimii sapte ani

Increderea consumatorilor din Republica Ceha a crescut in noiembrie, pentru prima oara in ultimii sapte ani, semn ca eforturile bancii centrale de a mentine coroana la un nivel redus au alimentat cererea gospodariilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )