Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papi Chulo, cel mai nou videoclip Mandinga, a fost lansat |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Papi Chulo, cel mai nou videoclip Mandinga, a fost lansat |VIDEO

Elena, solista trupei Mandinga, trece printr-o noua poveste de dragoste. Mai pasionala, mai intensa si in mai multe locuri din lume. Este scenariul noului videoclip Mandinga Papi Chulo, pe care il puteti urmari mai jos! Papi Chulo continua povestea clipului Zaleilah, care se invarte in jurul unui inel gasit de Elena intr-un club. continuă pe Devorator Monden

Mandinga lanseaza un nou clip la Papi Chulo (teaser) |VIDEO

Trupa Mandinga se pregateste de lansarea unui nou videoclip la piesa Papi Chulo, insa pentru inceput, ne-au dezvaluit cateva imagini cu care au reusit sa ne starneasca interesul. Filmarile au inceput inca din luna mai si s-au finalizat in urma cu putin timp, regizorul Florin Botea construind un scenariu complex care-i urmareste pe cei sapte [.

Trupa activista Pussy Riot a realizat un nou videoclip in care incendiaza un portret al lui Vladimir Putin

Trupa activista rusa Pussy Riot a realizat un nou videoclip in care da foc unui portret al presedintelui Vladimir Putin, caruia Lech Walesa i-a scris recent pentru a le elibera pe cele trei membre ale formatiei.

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai .

Bucegi: Un copil de 12 ani, aflat in tabara, gasit mort. Cel mai probabil, a cazut de la fereastra camerei sale

Vineri, un baiat de 12 ani, aflat in tabara in Masivul Bucegi, a fost gasit mort. Cel mai probabil, acesta a cazut de la fereastra camerei sale, insa cauza exacta a mortii se va afla in urma unei anchete a.

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

Spania: Cel mai longeviv barbat din Europa a murit vineri, la varsta de 111 ani

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Cel mai bogat cetatean francez cere cetatenie belgiana. Afla aici de ce

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta, presedinte si director general al grupului Louis Vuitton Moet Hennessy LVMH), a cerut cetatenie belgiana, in timp ce guvernul presedintelui Francois Hollande se.

Efectul Hollande: cel mai bogat francez cere cetatenie belgiana.

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta, presedinte si director general al grupului Louis Vuitton Moet Hennessy LVMH), a cerut cetatenie belgiana, in timp ce guvernul presedintelui Francois Hollande se pregateste sa introduca o taxa controversata pe veniturile celor mai bogati cetateni. LVMH a confirmat, intr-un comunicat, ca Arnault a cerut cetatenie belgiana, insa grupul subliniaza ca miliardarul este si ramane un contribuabil in Franta, potrivit WSJ. com. Potentiala acordare .

Franta: Berrnard Arnault, cel mai bogat om din Europa, solicita cetatenie belgiana. Presedintele LVMH neaga acuzatiile ca ar dori sa evite taxele promise de presedintele Hollande

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europe potrivit topului Forbes din 2012, a anuntat sambata ca a solicitat cetatenie belgiana, invocand motive personale si de afaceri, relateaza Reuters. Cu toate ca anuntul este facut la o zi dupa ce presedintele francez Francois Hollande a declarat ca va grabi impunerea unei noi taxe pentru persoanele cu averi foarte mari, Arnaul a tinut sa precizeze ca va continua sa plateasca taxe Frantei si ca isi va mentine si cetatenia franceza.

Mihai Razvan Ungureanu: Cel mai probabil voi candida pentru un loc de deputat

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, ales vineri presedinte al formatiunii Forta Civica, a declarat jurnalistilor ca cel mai probabil va candida pentru un loc de deputat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )