Libnet.ro
UNICEF

05:30

A paralizat la moastele Sfintei Parascheva

Antena3 Antena3,
A paralizat la moastele Sfintei Parascheva

Nu doar minuni se intampla la racla cu moastele Sfintei Parascheva. Un tanar a paralizat, dupa ce a stat la coada ca sa se roage. Barbatul, in varsta de 35 de ani, a stat ore-n. continuă pe Antena3

Bilantul pelerinajului la moastele Sfintei Parascheva: peste 150 de credinciosi care au necesitat ingrijiri medicale, 16 au fost transportati la spital

Peste 150 de persoane care au stat la coada pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva de la Iasi au avut nevoie de ingrijiri medicale, in majoritatea cazurilor fiind vorba despre stari de oboseala si lesin, iar 16 pelerini au fost transportati cu ambulantele la spital.

Marturia clericului Paul de Alep despre moastele Sfintei Parascheva: de ce l-au costat o avere pe Vasile Lupu si cat de profitabil era comertul cu relicve

Paul de Alep, un cleric din secolul al XVII-lea, oaspete de seama al lui Vasile Lupu, a oferit una dintre cele mai pretioase marturii despre moastele Sfintei Parascheva, in vremea aducerii lor la Iasi. Arhidiaconul relata despre fastul in care erau pastrate odoarele, rascumparate de voievodul moldovean, dar si despre comertul infloritor cu moaste din acele timpuri.

Peste 125.000 de pelerini s-au inchinat la racla cu moastele Sfintei Parascheva

Peste 125. 000 de credinciosi s-au inchinat la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, la Catedrala Mitropolitana din Iasi, pana sambata dupa-amiaza, la ora transmiterii acestei stiri, aproximativ 10. 000 de persoane asteptand la rand, pentru a ajunge la baldachin. in cele sase zile de pelerinaj, 190 de credinciosi au primit ajutor medical, iar alti 28 au fost transportati la spital.

Un barbat a paralizat la coada la moastele Sfintei Parascheva

Un barbat a suferit un fenomen de paralizie in timpul pelerinajului la Sfanta Cuvioasa Parascheva. Pacientul in varsta de 35 de ani a avut nevoie in cursul noptii de joi spre vineri.

Cati bani au lasat credinciosii la racla cu moastele Sfintei Parascheva. Suma este fabuloasa

Doua milioane de lei. Atat au lasat pelerinii in cutia milei de la Catedrala Metropolitana Iasi. Aproape doua sute de mii de credinciosi au trecut pe la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva i.

Iasiul in sarbatoare. Mii de pelerini la slujba Sfintei Parascheva oficiata de iPS Athanasie, Mitropolit de Limasol

Slujba dedicata Sfintei Parascheva este oficiata de un sobor de peste 30 de preoti, in frunte cu iPS Athanasie, Mitropolit de Limasol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )