Libnet.ro
UNICEF

13:45

Parasutisti americani raniti in exercitiile din poligonul Smardan

Antena3 Antena3,
Parasutisti americani raniti in exercitiile din poligonul Smardan

Trei parasutisti americani au fost raniti intr-un exercitiu pe Poligonul de la Smardan, din judetul Galati. Din cauza vantului extrem de puternic, cei trei au avut probleme la aterizare si au suferit mai. continuă pe Antena3

Doi militari americani s-au accidentat in timpul unui exercitiu desfasurat in Poligonul Smardan

Doi militari americani s-au accidentat, dupa ce au sarit cu parasuta, in timpul unui exercitiu comun romano-american desfasurat in Poligonul Smardan din judetul Galati, informeaza Mediafax. Cei doi au.

Galati: Doi militari americani, accidentati in timpul unui exercitiu desfasurat in Poligonul Smardan

Doi militari americani s-au accidentat, marti, dupa ce au sarit cu parasuta in timpul unui exercitiu comun romano-american desfasurat in Poligonul Smardan din judetul Galati, ei fiind transportati cu ambulante la Spitalul Militar de Urgenta, transmite Mediafax.

Doi militari americani, accidentati in timpul unui exercitiu desfasurat in Poligonul Smardan

Doi militari americani s-au accidentat, marti, dupa ce au sarit cu parasuta in timpul unui exercitiu comun romano-american desfasurat in Poligonul Smardan din judetul Galati, ei fiind transportati cu.

Exercitiu militar romano-american in Poligonul Smardan: 400 de militari vor fi angrenati in aceasta actiune

Marti, va avea loc un exercitiu militar in Poligonul Smardan, din judetul Galati, la care vor participa 400 de militari. Militarii romani si americani vor simula ocuparea unui aeroport si eliberarea acestuia,.

Petrolul castiga din nou, dupa trei etape de seceta

Petrolul se intoarce victorioasa din deplasarea de la CFR Cluj, scor 1-0, in urma unei prestatii slabe, in care Mihai Minca a provocat lovitura de pedeapsa din care a facut diferenta portughezul Filipe Teixera. Baietii lui Trica au irosit doua ocazii importante in repriza a doua prin francezul Tade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )