Libnet.ro
UNICEF

05:30

Petrolul castiga din nou, dupa trei etape de seceta

Online Sport Online Sport,
Petrolul castiga din nou, dupa trei etape de seceta

Petrolul se intoarce victorioasa din deplasarea de la CFR Cluj, scor 1-0, in urma unei prestatii slabe, in care Mihai Minca a provocat lovitura de pedeapsa din care a facut diferenta portughezul Filipe Teixera. Baietii lui Trica au irosit doua ocazii importante in repriza a doua prin francezul Tade. continuă pe Online Sport

Cotatia petrolului se scufunda din nou

Dupa doua sedinte cu volume de peste 100 de contracte fiecare, sesiunea de la mijlocul saptamanii a adus o scadere a volumului de la Sibex.

Din nou soare in cuplul Brangelina?

Doar un zvon sau un sambure de adevar? Despre cuplul Brangelina se zvoneste ca se afla, din nou, in al noualea cer.

Liza Minnelli, din nou la reabilitare la 69 de ani

Timpul nu iti aduce intotdeauna si intelepciunea. La 69 de ani, Liza Minnelli s-a internat din nou la reabilitare pentru a se trata de abuzul de substante.

Albania scoate din nou la privatizare Albpetrol

Albania vrea sa incerce din nou, anul acesta, sa privatizeze compania energetica de stat Albpetrol si in curand va lansa licitatii pentru explorarea zacamintelor sale de titei si gaze naturale, anunta premierul Edi Rama.

Euro pierde din nou teren in fata dolarului

Euro s-a depreciat cu aproape 2% ieri, pe pietele externe, fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, moneda SUA a fost cea care pierduse teren in urma reuniunii de politica monetara a bancii centrale americane Federal Reserve - Fed), care a sugerat ca majorarea dobanzilor va fi facuta mai tarziu decat aratau asteptarile.

Klaus Iohannis s-a enervat din nou in strainatate: a fost intrerupt de doua ori in timpul unei conferinte de presa la Bruxelles

Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul de prezentare a rezultatelor Consiliului European de la Bruxelles, prima data din cauza unui televizor pornit, iar a doua oara dupa ce telefonul unui jurnalist din sala a sunat. Presedintele s-a.

Liga I etapa a 23-a: Victorie importanta pentru FC Rapid, Dinamo, invinsa din nou. UPDATE Rezultate

Etapa a 23-a a Ligii I, desfasurata intre 20-23 martie, este una de foc pentru echipele din a doua jumatate a clasamentului, acolo unde lupta este foarte efervescenta, cu cel putin 10 echipe, care au ca principal obiectiv evitarea retrogradarii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )