Libnet.ro
UNICEF

05:00

Parchetul General anunta perchezitii la locuinta olandezului suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Antena3 Antena3,
Parchetul General anunta perchezitii la locuinta olandezului suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Parchetul General a anuntat marti ca au fost efectuate perchezitii la locuinta inchiriata in Bucuresti de cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita. De asemenea, marti a fost. continuă pe Antena3

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

OFICIAL. Parchetul general, despre UCIDEREA fetitei din Dambovita: Perchezitii la locuinta din Olanda a suspectului si la apartamentul inchiriat in Romania

Procurorii de la Parchetul General anunta, oficial, ca marti au fost efectuate perchezitii in dosarul privind moartea fetiteide 11 ani din Dambovita. Anchetatorii au deschis la casa olandezului, dar.

Cazul fetitei ucise in Dambovita: Perchezitii la locuinta din Olanda a suspectului si la apartamentul inchiriat in Romania

Parchetul General anunta ca in dosarul privind moartea fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) marti au fost facute perchezitii la locuinta olandezului, dar si in apartamentul inchiriat de barbat in Romania.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

BEC anunta ca a sesizat Parchetul General in privinta mai multor candidati la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat ca a sesizat Parchetul General cu privire la mai multi candidati la alegerile prezidentiale, in cazul carora s-au constatat elemente de similitudine in semnaturile.

Cazul Gura Sutii. Parchetul General: Din actele de urmarire penala de pana acum nu a rezultat implicarea concubinei cetateanului olandez

Parchetul General a precizat, marti seara, ca, din actele de urmarire penala de pana acum, nu a rezultat implicarea concubinei cetateanului olandez. Aceasta locuieste in Olanda si nu face obiectul cercetarilor.

Parchetul General a preluat cazul fetitei rapite si ucise in Dambovita

Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita dosarul fetitei rapite si ucise la Gura Sutii, in care principalul suspect este un cetatean olandez, potrivit unui comunicat de.

Anuntul Parchetului General, despre crima de la Gura Sutii: Nu exista indicii ca partenera olandezului a fost implicata in uciderea fetitei de 11 ani

Parchetul General anunta, marti, printr-un comunicat de presa, ca din cercetarile facute pana in acest moment in cazul crimei din localitatea damboviteana Gura Sutii, nu rezulta implicarea partenerei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )