Libnet.ro
UNICEF

19:00

Parchetul General deschide ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dosarul deschis de Parchet blocheaza comisia parlamentara de ancheta

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General deschide ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dosarul deschis de Parchet blocheaza comisia parlamentara de ancheta

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) anunta ca a deschis un dosar penal cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca urmare a informatiilor facute publice de catre jurnalistul Dan Andronic. Potrivit PICCJ, cercetarile sunt efectuate in rem si vizeaza infractiunile de abuz in serviciu si de falsificare a documentelor si evidentelor electorale. Inceperea acestei investigatii de catre Parchet face inutila comisia parlamentara ce isi propunea anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009, intrucat, potrivit procedurilor legale, deschiderea unui dosar penal blocheaza infiintarea unei comisii parlamentare cu acelasi scop. continuă pe Hotnews

PSD anunta cine va face parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Grupul deputatilor PSD i-a desemnat pe Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Dorel Caprar, Mihai Weber si Liviu Plesoianu sa faca parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

Parchetul General deschide o ancheta cu privire la alegerile din 2009. Victor Ponta: E o smecherie a lui Lazar ca sa blocheze comisia

Parchetul General deschide o ancheta cu privire la alegerile din 2009, astfel ca comisia parlamentara devine inutila. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni, referitor la.

PSD si-a desemnat reprezentantii in comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009: Liviu Dragnea si Eugen Nicolicea intre cei alesi de social-democrati

Coalitia parlamentara PSD-ALDE a decis infaptuirea unei comisii de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca urmare a dezvaluirilor facute de jurnalistul Dan Andronic privind intalniri.

Parchetul General deschide dosar in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009

Parchetul General deschide un dosar penal in urma dezvaluirilor facute de jurnalistul Dan Andronic pe tema deturnarii rezultatelor alegerilor prezidentiale din 2009. Decizia Parchetului apare in.

Augustin Lazar despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009: Magistratii pot fi audiati, in cadrul legal, doar de catre alti magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca magistratii pot fi audiati doar de catre alti magistrati si ca, in opinia sa, acestia nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. Infiintarea comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 va fi votata miercurea viitoare de plenul reunit, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. El a afirmat ca Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, ar urma sa fie chemata sa dea explicatii in fata acestei comisii.

Parchetul General deschide dosar penal cu privire la alegerile din 2009. Victor Ponta: E o smecherie a lui Lazar ca sa blocheze comisia

Parchetul General deschide dosar penal cu privire la alegerile din 2009, astfel ca comisia parlamentara devine inutila. Deschiderea unui dosar blocheaza infiintarea unei comisii parlamentare cu acelasi scop,.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi in ancheta privind alegerile din 2009: Si Bill Clinton a fost audiat si nu era procurorul Statelor Unite, ci era presedintele(VIDEO)

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la o eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Tariceanu.

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

Alegerile prezidentiale din Franta, relatate de presa engleza. New York Times: Partidele franceze isi unesc puterile impotriva lui Marine Le Pen: E o chestiune extrem de serioasa

Rezultatul primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta a ajuns in atentia presei anglo-saxone, dupa ce reprezentanta Frontului National, Marine Le Pen, s-a clasat pe pozitia a doua, cu 21,5% din voturi, dupa centristul Emmanuel Macron, care a fost votat de 23. 8% dintre alegatori. in acest context, principalele publicatii au analizat implicatiile votului francezilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )