Libnet.ro
UNICEF

17:15

Parchetul General ar putea redeschide un dosar penal pentru Traian Basescu. Despre ce acuzatii este vorba

România Liberă România Liberă,
Parchetul General ar putea redeschide un dosar penal pentru Traian Basescu. Despre ce acuzatii este vorba

Parchetul General vrea sa redeschida un dosar penal in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu, acum ca fostul sef de stat si-a pierdut imunitatea oferita de functia prezidentiala, relateaza Digi 24. continuă pe România Liberă

Licitatia pentru noile trenuri de metrou, blocata. CNSC suspenda solutionarea contestatiilor dupa ce DNA a deschis un dosar penal in cauza

Licitatia pentru achizitia a 51 de noi trenuri de metrou atribuita de catre Metrorex firmei spaniole Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) pentru o oferta de 310 milioane de euro a fost blocata dupa ce Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis suspendarea solutionarii contestatiilor depuse de catre companiile Alstom si Astra Vagoane. Decizia CNSC vine ca urmare a faptului ca procurorii DNA au demarat un dosar penal ce are legatura cu procedura. Practic, pana la solutionarea dosarului penal, licitatia pentru noile trenuri de metrou ramane blocata.

CNSC blocheaza pe termen aproape neliminat licitatia pentru cele 51 de trenuri de la Metrorex. DNA a deschis un dosar penal in acest caz

Licitatia Metrorex pentru achizitia celor 51 de trenuri pentru Magistrala 5 ramane blocata nedefinit, dupa ce Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a anuntat ca nu va putea judeca contestatiile depuse de catre Astom si Astra Vagoane pana cand dosarul in care Directia Nationala Anticoruptie DNA) nu va avea o solutie definitiva.

Licitatia pentru achizitia de trenuri de metrou a fost blocata. CNSC a suspendat solutionarea contestatiilor, dupa ce DNA a deschis un dosar penal in cauza

Licitatia pentru achizitia a 51 de noi trenuri de metrou, atribuita de catre Metrorex firmei spaniole Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles pentru suma de 310 milioane de euro, a fost blocata dupa ce Consiliul.

Prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Macin, Constantin Balaban, retinut de DNA, a primit mita un vitel pentru a solutiona favorabil un dosar penal (VIDEO)

Au fost date publicitatii stenogramele in cazul prim procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Macin, Constantin Balaban, informeaza B1 TV. Acesta a fost retinut de DNA pentru ca a luat spaga un vitel.

Flueratoru a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este acuzat de o evaziune fiscala de 250.000 de lei

Fostul lider de sindicat Cristea Flueratoru a fost trimis in judecata de Tribunalul Gorj pentru evaziune fiscala.

Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, urmariti penal pentru trucarea licitatiei de achizitie de trenuri noi

Trei membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru trucarea licitatiei pentru atribuirea acordului-cadru 'Achizitia de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon' de catre Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) SA Bilbao.

Volkswagen ar putea primi unda verde pentru Formula 1, dupa demisia lui Piech

Grupul Volkswagen ar putea intra in Formula 1, dupa ce principalul opozant al acestui lucru, presedintele Ferdinand Piech, si-a dat demisia, dupa 20 de ani la varful grupului auto.

Ministrul elen de Interne sustine ca ar putea exista noi alegeri pentru a permite poporului sa se pronunte asupra politicii guvernului stangii radicale

Ministrul elen de Interne declara ca daca este necesar ar putea avea loc noi alegeri in Grecia. Acesta sustine ca in acest fel ar putea permite poporului sa se pronunte asupra politicii guvernului stangii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )