Libnet.ro
UNICEF

16:45

Parlamentarii de Diaspora vor sa discute cu presedintele Iohannis despre problemele romanilor din strainatate

România Liberă România Liberă,
Parlamentarii de Diaspora vor sa discute cu presedintele Iohannis despre problemele romanilor din strainatate

Parlamentarii care reprezinta romanii din strainatate si-au propus sa se intalneasca cu presedintele Iohannis caruia sa-i spuna despre problemele cu care se confrunta romanii din Diaspora. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis, despre documentele privind audierea lui Horodniceanu: Sunt multumit de materialul care mi s-a pus la dispozitie de CSM. O sa iau o decizie saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a primit de la Consiliul Suprior al Magistraturii CSM) documentele legate de audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu care a fost propus la conducerea DIICOT si.

Sondaj Inscop: Presedintele Iohannis conduce in clasamentul increderii. Premierul Ponta, depasit de fostul sef al SRI, George Maior

Dupa mai mult de patru luni de la preluarea mandatului, presedintele Klaus Iohannis isi pastreaza prima pozitie in topul increderii in personalitati publice. Un sodaj Inscop realizat la comanda cotidianului Adevarul, arata ca 65% dintre respondenti declara ca au incredere multa si foarte multa in presedinte 64,6% in februarie 2015).

Presedintele Iohannis va fi primit de Papa Francisc la Vatican

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizitp oficiala, vineri la Sfantul Scaun, unde va avea convorbiri tete-a-tete cu Papa Francisc.

Presedintele Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala. Calendarul sarbatorilor legale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis amana numirea lui Horodniceanu la sefia DIICOT. Avizul CSM, ATENT ANALIZAT la Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a cerut, luni, pentru consultare Consiliului Superior al Magistraturii stenograma sedintei Sectiei pentru procurori din 04 mai 2015 cand candidatul propus de ministrul Justitiei pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Daniel-Constantin Horodniceanu, a fost intervievat.

Fostul detinut politic Octav Bjoza, decorat cu cea mai inalta distinctie a tarii de catre presedintele Iohannis, acuzat de participare la evenimente legionare

Fostul detinut politic decorat de presedintele Klaus Iohannis, Octav Bjoza, se afla din dou in centrul unor controverse. Acesta este acuzat ca ar participat la evenimente legionare. in acest context, Centrul.

Presedintele CCR, despre cazul Sova: Senatul e cerul tarii. Cine sa-i invete pe ei? Nu stiu daca se reia votul (VIDEO)

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, spune ca in cazul Sova nu facem recomandari, Senatul e cerul tarii. Cine sa-i invete pe ei? Senatul stie ce are de facut. Nu stiu daca se reia votul. E posibil sa se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )