Libnet.ro
UNICEF

01:05

O parte din refugiatii care au ajuns in Germania sunt tinuti in foste lagare de concentrare

Antena3 Antena3,
O parte din refugiatii care au ajuns in Germania sunt tinuti in foste lagare de concentrare

O parte din refugiatii care au ajuns in Germania sunt gazduiti chiar in foste lagare de concentrare, unde mii de oameni erau tinuti acum cateva zeci de ani. 21 de refugiati au fost mutati in foste. continuă pe Antena3

Refugiatii care intra ilegal in Ungaria vor fi arestati

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca, incepand cu data de 15 septembrie, oricine va intra ilegal pe teritoriul Ungariei va fi arestat - el facand referire in special la refugiatii care trec clandes.

Aeroportul Suceava va fi extins. O parte din Centrul Economic Bucovina va fi transformata in terminal

Consiliul Judetean Suceava va transforma o mare parte din Centrul Economic Bucovina, din apropierea Aeroportului Suceava, in terminal international pentru aerogara, actualul terminal urmand sa fie folosit doar pentru cursele interne, charter sau VIP, transmite corespondentul Mediafax.

Tineri bine facuti, imbracati modern si deloc traumatizati de razboi: Asa arata un grup de imigranti din Siria care a debarcat in Grecia (VIDEO)

Criza refugiatilor a impartit Europa in douaunii sustin ca acesti oameni au fugit din calea razboiului, altii ca sunt refugiati economic. in asentimentul celor din urma este si agentia de presa turca.

Alcoolemie incredibila a unui student din Israel care si-a facut praf bolidul in Iasi (VIDEO)

Un tanar din Israel care a fost gasit cu 0,62 de miligrame alcool pur in aerul expirat, s-a dat in spectacol in fata politistilor, informeaza B1 TV. Barbatul este student la Universitatea de Medicina si.

Avocatul Poporului a deschis o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida

Avocatul Poporului AP) s-a sesizat din oficiu si face o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida. O tanara armeanca aflata intr-un centru de refugiati din capital a.

Viktor Orban: incepand cu 15 septembrie, refugiatii care intra ilegal in Ungaria vor fi arestati. Deciziile trebuie luate rapid. Ne aflam in fata unei rebeliuni

Premierul Viktor Orban a anuntat, vineri, ca oricine va mai intra ilegal pe teritoriul Ungariei incepand cu data de 15 septembrie va fi arestat. Liderul de la budapesta a facut referire in special la refugiatii.

Anuntul Avocatului Poporului despre refugiatii care urmeaza sa vina in Romania

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anuntat, miercuri, ca institutia pe care o conduce va monitoriza respectarea drepturilor refugiatilor pe teritoriul Romaniei.

Pericolul din imbracaminte. Etichetele hainelor pe care le vand sunt false

Mare grija de unde cumparati haine pentru copii. Desi au un pret accesibil, mare parte din hainele comercializate in magazinele en-gros contin substante cancerigene care pot afecta grav sanatatea.

Tara din Europa care accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca .

VIDEO Romanii din Scandinavia care pozeaza in milogii Europei, iar acasa au Mercedes in fata vilei. Spun direct: fur, mai, frate!

Romania Scandinava, episodul 1. Unii au descoperit societati fericite, in care oamenii traiesc frumos si echilibrat, altii insa au fost interesati doar de legile permisive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )