Libnet.ro
UNICEF

17:01

Partenera de afaceri a ginerelui lui Vasile Blaga a fost expulzata din tara in 2014. Ea era angajata la o ferma de oi din Vrancea si era imputernicita sa scoata bani din banci (VIDEO)

B1 B1,
Partenera de afaceri a ginerelui lui Vasile Blaga a fost expulzata din tara in 2014. Ea era angajata la o ferma de oi din Vrancea si era imputernicita sa scoata bani din banci (VIDEO)

Partenera de afaceri a ginerelui lui Vasile Blaga, care a fost expulzata din tara in 2014, era angajata la o ferma de oi din Vrancea si imputernicita sa scoata bani din banci, informeaza B1 TV. Identitatea. continuă pe B1

Ginerele lui Vasile Blaga a fost ARESTAT

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a lui Andrei Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 600.

Alina Gorghiu, despre Vasile Blaga si dosarul ginerelui sau: Nu cred ca e implicat, incearca altii sa-l implice

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu crede ca Vasile Blaga este implicat in dosarul in care ginerele sau, Andrei Rudeanu, a fost arestat preventiv, cu atat mai mult cu cat doar Parchetul sau instantele pot sa.

Vasile Blaga, desprea retinerea ginerelui sau: Fiecare isi duce crucea

Vasile Blaga, copresedintele PNL, spune ca ii pare rau de situatia ginerelui sau, Andrei Rudeanu, dar ca pana la urma fiecare isi duce crucea, iar daca a gresit, va trebui sa plateasca.

Vasile Blaga, despre retinerea ginerelui sau: Fiecare isi duce crucea!

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, despre retinerea ginerelui sau, Andrei Rudeanu, ca ii pare rau de aceasta situatie, dar ca pana la urma fiecare isi duce crucea, iar daca a gresit, va.

Ce spune Vasile Blaga despre retinerea ginerelui sau

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, despre retinerea ginerelui sau, Andrei Rudeanu, ca ii pare rau de aceasta situatie, dar ca pana la urma fiecare isi duce crucea, iar daca a gresit, va trebui sa plateasca, relateaza Mediafax.

Vasile Blaga, reactie dupa retinerea ginerelui sau: Fiecare isi duce crucea

Copresedintele PNL, Vasile Blaga , a declarat, vineri, inaintea sedintei de partid ca, in cazul in care ginerele sau a gresit, acesta va trebui sa plateasca, insa si-a exprimat speranta ca isi va.

Radu Banciu, despre ginerele lui Vasile Blaga: in 2011, cand in Romania duduia criza economica, firma lui Ionut Rudeanu a reusit sa-si mareasca cifra de afaceri de 341 de ori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a fost joi audiat la Parchet si retinut dupa opt ore de interogatoriu. Ginerele lui.

Lucian Bolcas: Vasile Blaga este dusmanul de moarte al lui Traian Basescu

Avocatul Lucian Bolcas a vorbit, vineri, la Subiectiv despre situatia lui Vasile Blaga, denuntat in dosarul ginerului sau. Despre domnul Blaga primul care a facut vorbire a fost Traian Basescu. Lui i se face dre.

Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, vrea sa returneze cei 600.000 de euro (VIDEO)

Ionut Rudeanu, ginerele fostului ministru al Internelor, Vasile Blaga, a fost retinut joi pentru 24 de ore. Vineri, acesta a fost dus la Parchet pentru o discutie cu procurorii unde incearca negocierea propriei.

Cum actiona reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )