Libnet.ro
UNICEF

18:15

Partenera lui Dan Condrea este audiata, din nou, la DNA

Adevărul Adevărul,
Partenera lui Dan Condrea este audiata, din nou, la DNA

Uliana Ochinciuc, fosta partenera de viata a lui Dan Condrea, este audiata, din nou, de procurorii anticoruptie. Zilele trecute, Ochinciuc, aflata sub control judiciar, a fost audiata de procurorii Parchetului General, in calitate de martor. continuă pe Adevărul

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, este audiata la DNA

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, este audiata, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. intrebata de jurnalisti in ce dosar a fost chemata aceasta a declarat ca nu stie si ca.

UPDATE Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General. Directorul de productie al Hexi Pharma a dat cu subsemnatul la IPJ Ilfov

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort in urma unui accident rutier, s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 5 de Politie. Ochinciuc se afla sub control judiciar si este nevoita sa se prezinte de trei ori pe saptamana in fata politistilor. in prezent, ea este audiata la sediul Parchetului General. La sediul IPJ Ilfov s-a prezentat si Mihail Leva, seful de productie de la Hexi Pharma.

Uliana Ochinciuc, audiata la Parchetul General in dosarul mortii lui Dan Condrea. intrebarea de pe buzele tuturor: Accident sau sinucidere? (VIDEO)

Uliana Ochiciuc, sotia fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, este audiata miercuri la Parchetul General in dosarul mortii sotului sau. Aceasta a dat deja cu subsemnatul la politie in aceasta.

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, s-a prezentat la Politie

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort in urma unui accident rutier, s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 5 de Politie. Ochinciuc se afla sub control judiciar si este nevoita sa se prezinte de trei ori pe saptamana in fata politistilor. La sediul IPJ Ilfov este asteptat si Mihail Leva, seful de productie de la Hexi Pharma.

Procurorul general exclude varianta crimei in cazul lui Dan Condrea, suspiciunea este de sinucidere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca in cazul lui Dan Condrea este exclusa varianta unei crime si exista suspiciunea ca ar fi vorba despre o sinucidere, potrivit Agerpres. Nu e vorba de niciun omor, exista o suspiciune ca, intr-adevar, ar fi o sinucidere, insa urmeaza a se clarifica dupa administrarea probatiunii - dupa circumstantele in care s-au intamplat lucrurile, modul in care a circulat persoana respectiva pe sosea, de mai multe ori, in zona aceea, a afirmat Augustin Lazar, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

UPDATE Sotia lui Dan Condrea s-a prezentat la Parchetul General

Uliana Ochinciuc, partenera patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a mers miercuri dimineata, la Sectia 5 de Politie din Capitala unde este obligata sa se prezinte de 3 ori pe saptamana in cadrul controlului judiciar impus de procurori. 17Ochinciuc, s-a prezentat miercuri si la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii lui Condrea.

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, audiata la DNA

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, a ajuns vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie penttru a fi audiata de procurori, informeaza Mediafax. La sosirea sla DNA, aceasta a declarat ca nu stie.

UPDATE. VIDEO Uliana Ochinciuc, fosta sotie a lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General in dosarul mortii omului de afaceri

Sotia lui Dan Condrea si Mihail Leva, seful de productie al Hexi Pharma sunt cercetati sub control judiciar. Ei trebuie sa mearga la sectiile de politie de care apartin de trei ori pe saptamana. Daca cei doi nu se prezinta in fata politistilor, risca sa ajunga in arest preventiv. Uliana Ochinciuc a fost audiata la Parchetul General in dosarul accidentului patronului Hexi Pharma.

Sotia lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General

Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, s-a prezentat astazi la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii patronului de la Hexi Pharma, informeaza unele surse din presa.

Hexi Pharma are birourile in blocul SRI: La parter si etajul 1 este sediul firmei lui Dan Condrea, iar la celelalte locuiesc cadre ala Serviciului (VIDEO, FOTO)

Totul este invaluit in mister in cazul Hexi Pharma. De la moartea suspecta a lui Dan Condrea pana la contractele de milioane de euro pe firma le avea cu statul, toate aceste informatii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )