Libnet.ro
UNICEF

23:15

Uliana Ochinciuc, audiata la Parchetul General in dosarul mortii lui Dan Condrea. intrebarea de pe buzele tuturor: Accident sau sinucidere? (VIDEO)

B1 B1,
Uliana Ochinciuc, audiata la Parchetul General in dosarul mortii lui Dan Condrea. intrebarea de pe buzele tuturor: Accident sau sinucidere? (VIDEO)

Uliana Ochiciuc, sotia fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, este audiata miercuri la Parchetul General in dosarul mortii sotului sau. Aceasta a dat deja cu subsemnatul la politie in aceasta. continuă pe B1

UPDATE. VIDEO Uliana Ochinciuc, fosta sotie a lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General in dosarul mortii omului de afaceri

Sotia lui Dan Condrea si Mihail Leva, seful de productie al Hexi Pharma sunt cercetati sub control judiciar. Ei trebuie sa mearga la sectiile de politie de care apartin de trei ori pe saptamana. Daca cei doi nu se prezinta in fata politistilor, risca sa ajunga in arest preventiv. Uliana Ochinciuc a fost audiata la Parchetul General in dosarul accidentului patronului Hexi Pharma.

Audieri la Parchetul General in dosarul privind testarea ilegala a unor medicamente pe pacienti

Cinci persoane au fost audiate marti de procurorii Parchetului General in dosarul privind testarea ilegala a unor medicamente pe pacienti. in acest caz sunt vizati 50 de medici psihiatri.

Sotia lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General

Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, s-a prezentat astazi la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii patronului de la Hexi Pharma, informeaza unele surse din presa.

UPDATE Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, audiata la Parchetul General. Directorul de productie al Hexi Pharma a dat cu subsemnatul la IPJ Ilfov

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort in urma unui accident rutier, s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 5 de Politie. Ochinciuc se afla sub control judiciar si este nevoita sa se prezinte de trei ori pe saptamana in fata politistilor. in prezent, ea este audiata la sediul Parchetului General. La sediul IPJ Ilfov s-a prezentat si Mihail Leva, seful de productie de la Hexi Pharma.

Uliana Ochinciuc a dat cu subsemnatul la Politie. Sotia lui Dan Condrea, anchetata in dosarul Hexi Pharma (VIDEO)

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, a dat cu subsemnatul la Politie. Ea este anchetata in dosarul Hexi Pharma, arata B1 TV. Ochinciuc este cercetata, sub control judiciar, pentru spalare de bani.

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, s-a prezentat la Politie

Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort in urma unui accident rutier, s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 5 de Politie. Ochinciuc se afla sub control judiciar si este nevoita sa se prezinte de trei ori pe saptamana in fata politistilor. La sediul IPJ Ilfov este asteptat si Mihail Leva, seful de productie de la Hexi Pharma.

Ultimul bebelus cu SHU din Arges s-a intors acasa. Nici sursa imbolnavirii sale nu este cunoscuta. in dosarul mortii celor trei copii cu SHU, inca se mai fac cercetari

Ancheta declansata dupa izbucnirea, in ianuarie, a valului de cazuri de SHU in randul bebelusilor in Arges s-a incheiat fara sa stabilesca sursa imbolnavirilor, iar in dosarul in rem deschis de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges cu privire la moartea celor trei copii cu SHU, inca se mai fac cercetari. Ultimul copil imbolnavit acum o luna a fost externat, insa nici in cazul lui nu se stie sursa imbolnavirii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )