Libnet.ro
UNICEF

21:30

Partidele cer decontarea banilor din campania electorala. Care a fost cel mai eficient partid

România Liberă România Liberă,
Partidele cer decontarea banilor din campania electorala. Care a fost cel mai eficient partid

Partidele politice cer rambursarea de catre stat a banilor cheltuiti in campania electorala pentru a. continuă pe România Liberă

Topul cheltuielilor din campania pentru parlamentare. Partidele cer decontarea a aproape 30,5 milioane de euro

Partidele care au obtinut la alegerile parlamentare din decembrie cel putin 3% din voturi au depus la Autoritatea Electorala Permanenta cereri de rambursare a cheltuielilor electorale. in total, aproape 30,5 milioane de euro, din care PSD revendica aproape o treime, PNL un sfert, iar Pro Romania aproape 20%.

Cat au investit partidele pentru fiecare vot pe care l-au primit. Cel mai scump a fost la Pro Romania, iar cel mai profitabil la AUR

Partidele au cerut decontarea a nu mai putin de 148 de milioane de lei, aproape 30,5 milioane de euro, pentru cheltuielile din campania electorala. Pe baza datelor Autoritatii Electorale si a numarului de voturi obtinute, potrivit BEC, HotNews. ro a calculat cat de eficiente au fost investitiile electorale ale partidelor.

Partidele cer returnarea cheltuielilor cu alegerile parlamentare. Ce sume revendica PSD, PNL, USR PLUS si AUR

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat vineri ca 24 de partide au depus cereri pentru rambursarea cheltuielilor facute la alegerile parlamentare, iar suma totala este de 148. 727,89 lei.

Ludovic Orban, despre neintelegerile pe tema finantarii campaniei de vaccinare: Exista o hotarare de guvern in vigoare care prevede finantarea de la bugetul de stat a anumitor activitati din campania de vaccinare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la OUG care prevede ca primarii trebuie sa organizeze si sa doteze centrele devaccinare.

Mediastandard.ro: Clipurile din campania de vaccinare: prea lungi, statice, cu mesaje transmise ineficient

In prezent, la televiziuni ruleaza doua clipuri prin care guvernul incearca sa convinga populatia sa se vaccineze: unul in care protagonist este dr. Mihai Craiu si unul cu col. dr. Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind vaccinarea impotriva Covid-19 CNCAV). Pe canalul de Youtube RO Vaccinare exista insa cateva zeci de clipuri menite sa informeze, sa emotioneze, sa convinga.

Orasul din Romania pe care britanicii vor sa il viziteze in 2021. Toata presa a scris despre el

Chiar daca pandemia a impus restrictii de calatorie in 2020, inceputul anului 2021 fiind si el timid in aceasta privinta, acum exista totusi sperante de voiaj, ce, poate, in viitorul apropiat sa se transforme in normalitate. Ziarul The Independent recomanda noua orase alternative din Europa pentru a fi vizitate in acest an. Printre ele se .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )