Libnet.ro
UNICEF

01:06

Partidele si independentii au inregistrat contributii uriase pentru campanie. Care sunt partidele care au declarat cei mai multi bani (VIDEO)

B1 B1,
Partidele si independentii au inregistrat contributii uriase pentru campanie. Care sunt partidele care au declarat cei mai multi bani (VIDEO)

Contributii uriase pentru campania electorala! Partidele si candidatii independenti au inregistrat contributii totale de aproape 33 de milioane de lei. in fruntea clasamentului, se afla PSD si PNL cu. continuă pe B1

Partidele au inregistrat contributii de campanie de peste 32 de milioane de lei, cele mai multe fiind ale PSD, PNL si PRU

Partidele si candidatii independenti au inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in suma totala 32,7 milioane de lei, cel mai multi bani fiind declarati de PSD, cu 11,2 milioane de lei, urmat de PNL, cu 10,6 milioane de lei, in timp ce.

Partidele au inregistrat contributii de campanie de peste 32 de milioane de lei, cele mai multe fiind ale PSD, PNL si PRU

Partidele si candidatii independenti au inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in suma totala 32,7 milioane de lei, cel mai multi bani fiind declarati de PSD, cu 11,2 milioane de lei, urmat de PNL, cu 10,6 milioane de lei, in timp ce PRU, PMP si ALDE au peste 2 milioane de lei, iar USR peste un milion de lei.

Celebrul HOTEL DE GHEATA din Balea Lac isi redeschide portile! Vor fi construite iNCAPERI SPECIALE pentru cei care doresc mai MULTA INTIMITATE!

Celebrul hotel de gheata din Balea Lac isi redeschide portile. 14 camere duble cu pat matrimonial vor fi disponibile, iar, langa hotel, pentru cei care doresc mai multa intimitate, vor fi.

Mandatarii financiari ai partidelor au inregistrat contributii pentru campania electorala in valoare de 32 milioane lei

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) precizeaza ca mandatarii financiari ai competitorilor electorali participanti la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 au declarat si inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in valoare totala de 32. 386,41 lei, potrivit unui comunicat de presa al AEP remis redactiei.

Mike Pence: Mexicul poate plati pentru zidul care va fi construit la granita in diverse moduri. Presedintele ales va opta pentru cea mai buna varianta

Vicepresedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Mike Pence, a declarat ca sunt numeroase moduri prin care Mexicul poate sa plateasca pentru zidul pe care presedintele ales Donald Trump doreste sa-l construiasca la granita dintre cele doua tari pentru a stopa imigratia ilegala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )