Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandalul de spionaj din SUA. Cine ar fi in spatele hackerului roman care a spart serverele americanilor

Antena3 Antena3,
Scandalul de spionaj din SUA. Cine ar fi in spatele hackerului roman care a spart serverele americanilor

Numele Romaniei apare in cel mai mare scandal de spionaj din SUA, a scris cotidianul New York Times. Victoria lui Hillary Clinton in alegerile care i-au asigurat candidatura la presedintia. continuă pe Antena3

Barack Obama, despre ipoteza ca Rusia incearca sa influenteze alegerile din SUA: Orice este posibil. Stiu ca Donald Trump si-a exprimat in mod repetat admiratia pentru Vladimir Putin

Presedintele SUA Barack Obama a declarat marti ca este posibil ca Mosova sa fie responsabila pentru scandalul in care 20. 000 de emailuri de pe serverele Conventiei Nationale a Partidului Democrat din SUA au.

Constatam tentative obsesive de a folosi Rusia in campania electorala din SUA

Acuzatiile de piraterie informatica la adresa Moscovei lansate de responsabili ai Partidului democrat american reprezinta o tentativa obsesiva de a folosi Rusia in campania electorala din SUA, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de AFP.

FBI ancheteaza un atac informatic asupra Partidului Democrat din SUA

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA desfasoara o ancheta in legatura cu natura si scopul unui atac informatic asupra Comitetului National Democrat DNC), a anuntat luni agentia, in contextul preocuparilor ca hackeri ce lucreaza pentru Rusia incearca sa se foloseasca de aceasta bresa pentru a influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza agentia Reuters.

Se spala bani in Ambasada Moldovei din Rusia. Cine face aceste afirmatii grave si care este secretul din spatele lor

Dezvaluiri incredibile cu privire la Ambasada Moldovei din Rusia unde se intampla lucruri ce incalca legea. Mai exact, se pare ca la Ambasada Moldovei ar exista un centru de spalare de bani care pr.

Profitul Ford a scazut din cauza vanzarilor sub asteptari din SUA si China

Constructorul auto american Ford Motor Co a raportat, astazi, un profit trimestrial sub asteptari, deoarece nu si-a atins obiectivele de vanzari pe pietele din SUA si China, transmite Reuters.

Isteria Pokemon Go. Tot mai multi parinti din SUA isi boteaza copiii cu nume de pokemoni

Din ce in ce mai multi parinti din Statele Unite ale Americii isi boteaza copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, potrivit agerpres. ro. Parintii cauta mereu sa se inspire din.

Kremlinul neaga acuzatiile privind amestecul in campania electorala din SUA: Rusia nu se amesteca in afacerile interne ale unei tari, in special in procesele electorale

Reprezentantii Kremlinului au transmis miercuri ca nu au niciun amestec in campania electorala din Statele Unite. Precizarea vine dupa ce presedintele Barack Obama a declarat ca nu exclude posibilitatea ca Mo.

E abia inceputul: Fondatorul Wikileaks anunta ca vor mai urma sa fie publicate multe materiale despre alegerile prezidentiale din SUA

Wikileaks a publicat pe 22 iulie o serie de 20. 000 de mesaje interne de pe serverele Comitetului National Democrat organul de conducere al Partidului Democratic din Statele Unite) care au un impact important in.

Cum sa ajungi elev la unul dintre liceele bune din SUA

Visul de a studia in Statele Unite ale Americii a devenit realitate pentru un liceean din Oradea. Marc Du Plessis, elev la Colegiul National Iosif Vulcan din Oradea, a candidat intr-un program de studii initiat de Guvernul american si va studia anul viitor la Castle View High School din Castle Rock, Colorado.

Fonduri de investitii din SUA si Europa vor sa se alieze pentru achizitia activelor SABMiller din Europa de Est

Preluarea activelor SABMiller este in vizorul fondurilor de investitii din Statele Unite si Europa, care vor sa se alieze pentru preluarea activelor SABMiller din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Romania, in valoare de pana la 7 miliarde de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )