Libnet.ro
UNICEF

13:15

Pasaj pentru lilieci pe autostrada Lugoj-Deva

România Liberă România Liberă,
Pasaj pentru lilieci pe autostrada Lugoj-Deva

Obtinerea avizului de mediu pentru tronsonul de autostrada Lugoj-Deva nu poate fi obtinut decat daca se va construi un pasaj special pentru lilieci, specie protejata in Europa. Se incearca revizuirea acordului de mediu. Nu sunt sute, mii de lilieci, sunt de ordinul zecilor. Totusi, e specie protejata, aflata in top zece pe cale de disparitie, a declarat seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Catalin Homor, la Adevarul TV. Acesta a explicat ca alternativa agreata cu Agentia de Mediu e construirea unui pasaj, peste care se va pune pamant, apoi iarba, iar in zona adiacenta vor avea loc actiuni pentru a contribui la perpetuarea liliecilor. continuă pe România Liberă

Autostrada Lugoj Deva: expertiza tehnica pe lotul al doilea va costa peste 133.000 de lei si va dura doua luni

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a semnat contractul pentru expertiza tehnica necesara pe lotul al doilea din viitoarea autostrada Lugoj Deva. Proiectul se va derula pe parcursul a doua luni.

Lucrarile de pe autostrada Lugoj - Deva Lot 2, tronson cu acelasi constructor ca pe autostrada demolata dintre Orastie si Sibiu, luate la puricat de Compania de Autostrazi

Compania de Autostrazi a semnat un contract de expertiza de circa 77 mii euro pentru a verifica stabilitatea si calitatea materialelor folosite in constructia autostrazii A1 Lugoj - Deva, Lot2, tronson construit practic de aceeasi firma care a lucrat pe autostrada Sibiu - Orastie Lot 3, autostrada inchisa la nici un an de la inaugurare dupa ce au aparut fisuri in asfalt si care a fost si demolata partial intre timp.

CNADNR a semnat contractul de expertiza tehnica pentru executia lotului 2 din Autostrada Lugoj-Deva

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat contractul pentru elaborarea unei expertize tehnice complete in ceea ce priveste proiectarea si executia lotului 2 al Autostrazii Lugoj - Deva, potrivit unui comunicat al companiei.

CNADNR a semnat contractul de expertiza tehnica privind executia lotului 2 al Autostrazii Lugoj - Deva

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat contractul pentru elaborarea unei expertize complete in ceea ce priveste proiectarea si executia lotului 2 al Autostrazii Lugoj - Deva, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul CNADNR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )