Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pasajul Unirii va fi inchis miercuri noaptea. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Pasajul Unirii va fi inchis miercuri noaptea. Care este motivul

Pasajul Unirii va fi inchis, in noaptea de miercuri spre joi, pe sensul de mers dinspre bulevardul Marasesti catre Piata Universitatii, pentru curatenie, potrivit Politiei Capitalei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

BUCURESTI. Pasajul Unirii, inchis pentru curatenie

Pasajul Unirii va fi inchis, in noaptea de miercuri spre joi, pe sensul de mers dinspre bulevardul Marasesti catre Piata Universitatii, pentru curatenie, potrivit Politiei Capitalei. in conformitate cu.

Presedintele Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Care este motivul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este aspru criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle care spun, in articolul Klaus Iohannis si scandalul defrisarilor abuzive, ca actulul sef de stat a fost prins pe picior gresit cand a parut sa protejeze operatiunile unei companii austrice care isi desfasoara activitatea in domeniul exportului de lemn taiat din Romania.

Mai multe tari europene cer UE sa modifice sistemul de colectare a TVA. Care este motivul

Cinci tari central si est-europene au formulat un demers comun prin care cer Uniunii Europene mai multe prerogative pentru combaterea evaziunii fiscale la plata TVA, pe motiv ca au pierderi de miliarde de euro, informeaza Mediafax.

Avioane de vanatoare F-16 ale Portugaliei au sosit in Romania. Care este motivul

Patru avioane de vanatoare F-16 apartinand Fortelor Aeriene portugheze au sosit luni la Baza aeriana Campia Turzii judetul Cluj), pentru un exercitiu al Aliantei Nord-Atlantice, potrivit revistei militare IHS.

Concedierea a peste 500 de angajati ai CEH Hunedoara, amanata. Care este motivul

Disponibilizarile de la Complexului Energetic Hunedoara CEH) au fost amanate din lipsa de fonduri, potrivit Mediafax.

Subprefectul judetului Hunedoara a demisionat. Care este motivul

Subprefectul judetului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu, si-a dat demisia din functie, incepand din 1 mai, invocand motive personale, insa isi exercita in continuare atributiile pana cand va fi eliberat din functie prin hotarare de Guvern, a anuntat, luni, Prefectura Hunedoara potrivit Mediafax.

Conductorii din Germania intra in greva timp de sase zile. Care este motivul

Conductorii din Germania vor intra in greva timp de sase zile in urma unui conflict de munca cu operatorul german Deutsche Bahn.

Pasajul Unirii va fi inchis pentru curatenie

In noaptea de miercuri spre joi, pasajul Unirii va fi inchis pe sensul de mers dinspre bulevardul Marasesti catre Piata Universitatii. Politia Capitelei sustine ca aceasta masura este luata pentru.

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele lui Iohannis, ia amploare: Mai multe ambasade ale Austriei au primit scrisori despre practicile companiei Schweighofer

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele presedintelui Klaus Iohannis, ia amploare. Peste 30 de organizatii neguvernamentale si grupuri informale din diaspora si din Romania au.

Victor Ponta, despre modificarea Legii alegerilor locale: A fost un acord politic. S-a gasit un punct de vedere care este sustinut de toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri referitor la votul dat in Camera Deputatilor privind modificarile duse legii alegerilor locale, ca acest schimbari au fost facute prin consens politic. A fost un acord.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )