Libnet.ro
UNICEF

00:07

Patricia Tig in semifinale la Istanbul. Ajunge pe cea mai inalta pozitie a carierei

Online Sport Online Sport,
Patricia Tig in semifinale la Istanbul. Ajunge pe cea mai inalta pozitie a carierei

Jucatoarea Patricia-Maria Tig s-a calificat, vineri, semifinalele turneului WTA de la Istanbul, competitia dotata cu premii totale in valoare de 275. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

VIDEO WTA Istanbul: Patricia Tig s-a calificat in semifinale Victorie categorica in fata unei jucatoare din Top 50 WTA

Patricia Tig 88 WTA) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Istanbul, cu premii totale de 275. 000 de dolari.

Patricia Tig in optimi la Istanbul

Jucatoarea Patricia-Maria Tig s-a calificat, miercuri, in turul secund la turneul WTA de la Istanbul, competitie dotata cu premii totale in valoare de 275. 000 de dolari.

WTA Istanbul: Patricia Tig s-a calificat in sferturile de finala

Jucatoarea Patricia Tig, locul 88 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Istanbul, cu premii totale de 275. 000 de dolari.

WTA Istanbul: Patricia Tig s-a calificat in turul al doilea

Jucatoarea de tenis Patricia Tig, locul 88 mondial, a acces in turul doi la turneul de la Istanbul, cu premii de 275. 000 de dolari.

Patricia Tig, calificare en fanfare in sferturile turneului WTA Istanbul

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de l.

WTA: Patricia Tig avanseaza pe tabloul turneului de la Istanbul

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la .

Un nou cuplu celebru se desparte? Reactia care spune totul: Cea mai mare greseala

Cuplul momentului, asa cum a fost numit se pare ca a ajuns iar la punctul de despartire. Despre cine este vorba si care sunt motivele despartirii, le aflam impreuna in randurile care urmeaza. Cuplul celebru se desparte inca odata Cuplul format de Ramona Olaru si Cuza, numit si cuplul momentului, se pare ca au decis .

Cat costa Lucid Air, cea mai atractiva si luxoasa alternativa la Tesla Model S

Daca iti doresti o masina electrica de top, iar Tesla Model S nu este pe gustul tau, Lucid Air s-ar putea sa fie cea mai atractiva alternativa, desi nu vine la pachet cu un pret.

Cea mai buna musaca de cartofi piure si carne tocata. Reteta este simpla

Musacaua este un fel de mancare prezent indeosebi in bucataria tarilor din Balcani si Orientul indepartat. Desi delicatesa se poate pregati si ca fel de mancare de post, in intregime din legume, astazi, in prim plan vine o varianta a retetei originale, pentru carnivori. Reteta de musaca de cartofi piure si carne tocata Traditional, musacaua .

Mai ceva ca Lumina invierii: 8000 de avioane se pregatesc sa duca VACCINUL COVID-19 in toate colturile lumii. Este cea mai mare PROVOCARE din istoria transportului aerian

Desi nu avem inca vaccinul gata, transportatorii aerieni planuiesc livrarea lui. Distribuirea la nivel mondial al leacului pandemic va fi cea mai mare provocare din istoria transporturilor, potrivit industriei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )