Libnet.ro
UNICEF

18:45

Patru cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului au fost depistate in Grecia

B1 B1,
Patru cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului au fost depistate in Grecia

Patru cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului au fost depistate pe teritoriul Greciei. Este vorba despre persoane care au revenit recent din Regatul Unit. Este pentru prima data cand noua tulpina de. continuă pe B1

Danemarca, ingrijorata de cresterea numarului de cazuri legate noua tulpina a SARS-CoV-2

In Danemarca au fost inregistrate 86 de cazuri de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului dectectata mai intai in Marea Britanie, a indicat sambata Agentia daneza pentru controlul bolilor infectioase SSI), subliniind ca frecventa cazurilor este in crestere.

Marea Britanie, noua tulpina a coronavirusului. Guvernul inchide scolile primare din Londra

Guvernul britanic a decis sa inchida toate scolile primare din Londra, in urmatoarele doua saptamani, pentru a contracara raspandirea rapida a infectiilor cu noua tulpina de coronavirus, a anuntat, vineri, primarul capitalei, transmite Reuters.

Grecia depisteaza patru cazuri de infectare cu noua versiune a COVID-19

Grecia a depistat patru cazuri de infectare cu noua varianta a coronavirusului la persoane care au c.

Noua tulpina a coronavirusului a fost gasita la un pacient internat in Romania

Noua tulpina a coronavirusului Covid a fost gasita si la un pacient internat in Romania.

Potentiala amenintare pentru prevenirea si controlul Covid-19. China a detectat primul caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2

China a detectat primul caz importat de infectare cu noua varianta SARS-CoV-2 despre care se crede ca a aparut in Marea Britanie, iar cercetatorii spun ca acesta reprezinta o mare potentiala amenintare pentru prevenirea si controlul Covid-19 in tara .

Primul roman suspect ca ar fi infectat cu noua tulpina de coronavirus. De ce a fost incarcerat in Franta

Doi romani incarcerati in Franta pentru trafic de persoane au fost confirmati pozitiv pentru COVID-19, in cazul unuia dintre ei existand suspiciunea ca ar fi infectat cu varianta britanica a coronavirusului.

DSU: Noua tulpina de coronavirus nu a fost confirmata pana acum pe teritoriul Romaniei

In urma unei monitorizari atente a situatiei epidemiologice din Romania si in contextul aparitiei unei noi tulpini a Coronavirusului SARS-CoV-2 confirmat de specialisti ca avand o rata de contagiozitate mai mare in randul populatiei, DSU anunta faptul ca pana in acest moment, pe teritoriul Romaniei nu a fost confirmat niciun caz al unei persoane care ar fi infectata cu aceasta noua tulpina, printr-un comunicat de presa.

Posibila infectare cu noua tulpina de coronavirus la Institutul Matei Bals

Purtatorul de cuvant al Institutului Matei Bals din Bucuresti, Catalin Apostolescu, a anuntat, duminica, la Digi 24, ca exista o suspiciune privind infectarea cu noua tulpina de coronavirus, doua probe analizate in laboratorul de genetica al unitatii medicale avand reactii diferite fata de cele de pana acum.

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste rapid in Anglia. Acesta este grupa de varsta cea mai afectata

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste cu repeziciune in Anglia, fiind mult mai transmisibila decat alte variante.

Tulpina B.1.1.7 unde a aparut aceasta noua forma a virusului si ce se stie despre ea

Cazuri de infectare cu virusul B. 7, noua tulpina de coronavirus, au fost descoperite de curand in 33 de tari din lume. Aceasta noua tulpina a fost anuntata initial in Marea Britanie si este mult mai contagioasa. Tulpina B. 7 aparitie si forma a virusului Tulpina B. 7este o varianta a SARS-CoV-2, virusul care cauzeaza COVID-19. Varianta .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )