Libnet.ro
UNICEF

20:30

Patru lucratori medicali din Soroca ar fi fost infectati cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Patru lucratori medicali din Soroca ar fi fost infectati cu COVID-19

Patru lucratori medicali de la Substatia Medicala Urgenta din Soroca ar fi fost infectati cu COVID-19. in total, pana la aceasta ora, in raionul Soroca au fost inregistrate 14 cazuri de contaminare cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Patru lucratori medicali de la Spitalul Clinic Republican din Chisinau, infectati cu COVID-19

Patru angajati medicali de la Spitalul Clinic Republican din Chisinau s-au infectat cu COVID-19. Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a precizat ca este vorba despre un medic, doua asistente medicale si o infermiera. Directorul spitalului, fara sa informeze conform procedurilor MSMPS si ANSP, a decis efectuarea testelor in cadrul unui laborator privat.

Circa 10 mii de lucratori medicali din Republica Moldova vor fi testati la COVID-19

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va propune Comisiei pentru situatii exceptionale sa ia decizia ca toti angajatii medicali din Republica Moldova, care sunt implicati in depistarea COVID-19, dar si tratarea pacientilor de acest virus, sa fie testati daca nu sunt infectati cu coronavirus. Presedintele a spus ca in asa fel se doreste prevenirea contaminarii medicilor, dar si protejarea acestora.

Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

Patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneagadin Chisinau au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Toti cei patru lucratori medicali lucreaza in sectia de terapie intensiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )