Libnet.ro
UNICEF

15:00

Patru persoane au murit intr-un accident rutier petrecut in Ialomita

Adevărul Adevărul,
Patru persoane au murit intr-un accident rutier petrecut in Ialomita

Patru persoane au murit in urma cu o ora intr-un grav accident de circulatie petrecut intre municipiile Urziceni si Buzau. La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului Rutier Ialomita care fac investigatii. continuă pe Adevărul

UPDATE Patru persoane au murit intr-un accident rutier petrecut in Ialomita

Patru persoane au murit in urma cu o ora intr-un grav accident de circulatie petrecut intre municipiile Urziceni si Buzau. La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului Rutier Ialomita care fac investigatii.

Carnagiu pe o sosea din Ialomita. Doi adulti si un copil au murit intr-un accident rutier

Trei persoane, doi adulti si un copil, au murit in aceasta noapte intr-un accident rutier petrecut pe raza judetului Ialomita, intre municipiile Urziceni si Buzau. Alte patru persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Pacienta din ambulanta a murit

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. 3 persoane ranite

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

Sotia fostului ministru Victor Paul Dobre a fost implicata intr-un accident grav petrecut in fata unui complex comercial

Xenia Dobre a scapat cu viata dintr-un accident destul de grav. Sotia deputatului Vivtor Dobre a ajuns la urgente cu mai multe rani. Se pare chiar ca are un picior rupt.

Baia Mare: O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta (VIDEO)

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat.

Baia Mare: Doua persoane au fost ranite intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat prioritate la o.

Trei raniti, intre care un copil, intr-un accident de masina in Vaslui

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite intr-un accident de masina petrecut joi dupa-amiaza, in Barlad, relateaza Mediafax. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un copac, apoi s-a rasturnat si a luat foc.

Patru persoane au fost retinute intr-un dosar privind ajutoare sociale acordate de Primaria Sectorului 5

ACTUALIZARE 18:40 Patru persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de azi de la Primaria Sectorului 5 unde procurorii ancheteaza acordarea ilegala de ajutoare sociale, potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. ------ * Marian Vanghelie ii invinuieste pe Victor Ponta si Gabriel Oprea pentru acest abuz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )