Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE Patru persoane au murit intr-un accident rutier petrecut in Ialomita

Adevărul Adevărul,
UPDATE Patru persoane au murit intr-un accident rutier petrecut in Ialomita

Patru persoane au murit in urma cu o ora intr-un grav accident de circulatie petrecut intre municipiile Urziceni si Buzau. La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului Rutier Ialomita care fac investigatii. continuă pe Adevărul

Patru persoane au murit intr-un accident rutier petrecut in Ialomita

Patru persoane au murit in urma cu o ora intr-un grav accident de circulatie petrecut intre municipiile Urziceni si Buzau. La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului Rutier Ialomita care fac investigatii.

Carnagiu pe o sosea din Ialomita. Doi adulti si un copil au murit intr-un accident rutier

Trei persoane, doi adulti si un copil, au murit in aceasta noapte intr-un accident rutier petrecut pe raza judetului Ialomita, intre municipiile Urziceni si Buzau. Alte patru persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Pacienta din ambulanta a murit

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

UPDATE Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. 3 persoane ranite

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc la intersectia Bulevardelor Republicii cu Bucuresti din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare

Ambulanta implicata intr-un accident rutier pe o strada din Baia Mare. Din primele informatii accidentul a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu, in dreptul unei policlinici private.

Baia Mare: O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta (VIDEO)

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat.

Baia Mare: Doua persoane au fost ranite intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat prioritate la o.

Patru persoane au fost retinute intr-un dosar privind ajutoare sociale acordate de Primaria Sectorului 5

ACTUALIZARE 18:40 Patru persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de azi de la Primaria Sectorului 5 unde procurorii ancheteaza acordarea ilegala de ajutoare sociale, potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. ------ * Marian Vanghelie ii invinuieste pe Victor Ponta si Gabriel Oprea pentru acest abuz.

Trei raniti, intre care un copil, intr-un accident de masina in Vaslui

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite intr-un accident de masina petrecut joi dupa-amiaza, in Barlad, relateaza Mediafax. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un copac, apoi s-a rasturnat si a luat foc.

Grav accident pe DN1, in Sibiu. Doua persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat. MAI a activat planul rosu de interventie

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce autocarul in care acestea se aflau s-a rasturnat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )