Libnet.ro
UNICEF

07:30

Patru persoane, ranite intr-un accident in lant, la Vaslui

România Liberă România Liberă,
Patru persoane, ranite intr-un accident in lant, la Vaslui

Patru persoane au fost ranite, in urma unui accident in lant produs in judetul Vaslui, informeaza Mediafax. Trei TIR-uri si un autoturism s-au ciocnit, in timp ce soferul unuia dintre camioane facea reparatii la motorul masinii, pe carosabil. continuă pe România Liberă

China: Sase persoane ranite intr-un atac cu arma alba

Sase persoane au fost ranite marti, intr-un atac cu arma alba comis intr-o gara din Canton, in sudul Chinei, a anuntat politia din oras pe contul oficial de microblogging, anunta Mediafax.

Patru copii raniti intr-un accident de masina la Curtea de Arges

Grav accident rutier in urma cu putin timp la intrarea in orasul Curtea de Arges. Patru copii au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a ajuns intr-un copac de pe marginea drumului, in urma unei explozii de cauciuc.

Patru copii de la o echipa de fotbal din Spania au murit intr-un accident rutier

Patru copii si un adult care apartin unei echipe de fotbal de juniori au murit, joi seara, intr-un accident rutier, in sudul Spaniei, informeaza AFP. Un autocar care transporta o echipa de juniori a intrat.

Patru copii si un adult, morti intr-un accident in Spania

Patru copii si un adult care apartin unei echipe de fotbal de juniori au murit, joi seara, dupa ce autocarul lor s-a ciocnit cu un excavator, in sudul Spaniei, informeaza AFP, conform Mediafax.

Tragedie romaneasca in Italia. Trei romani au murit intr-un accident rutier

Trei persoane au murit, joi dimineata, dupa ce doua vehicule in care se aflau in total zece romani au intrat in coliziune pe o autostrada din nordul Italiei. Accidentul a avut loc joi dimineata in zona de ser.

Trei romani, morti intr-un accident rutier, in Italia

Trei persoane au murit, joi dimineata, dupa ce doua vehicule in care se aflau in total zece romani au intrat in coliziune pe o autostrada din nordul Italiei, in apropierea orasului Padova, anunta autoritatile italiene, citate de ziarul Corriere della Sera, anunta Mediafax.

361 proiectile in stare de functionare, gasite intr-o padure din Vaslui

361 de proiectile in stare de functionare au fost gasite, vineri, in depozitul de munitie descoperit, joi, de un politist intr-o padure din judetul Vaslui. Este vorba despre 357 de proiectile perforante de calibru 76 mm, doua bombe de aruncator si doua proiectile de artilerie explozive.

Un tanar a murit intr-un accident rutier pe soseaua Deva Lugoj

Un tanar de 24 de ani a murit in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Deva Lugoj, in Lapugiu. Masina condusa de acesta s-a rasturnat in afara partii carosabile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )