Libnet.ro
UNICEF

14:00

Patru copii de la o echipa de fotbal din Spania au murit intr-un accident rutier

B1 B1,
Patru copii de la o echipa de fotbal din Spania au murit intr-un accident rutier

Patru copii si un adult care apartin unei echipe de fotbal de juniori au murit, joi seara, intr-un accident rutier, in sudul Spaniei, informeaza AFP. Un autocar care transporta o echipa de juniori a intrat. continuă pe B1

Patru copii si un adult, morti intr-un accident in Spania

Patru copii si un adult care apartin unei echipe de fotbal de juniori au murit, joi seara, dupa ce autocarul lor s-a ciocnit cu un excavator, in sudul Spaniei, informeaza AFP, conform Mediafax.

Atentie mare la ciuperci! Patru copii din Maramures au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci

Patru copii din judetul Maramures au ajuns la spitalul de urgenta din Baia Mare dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci. Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani erau vecini si au mers la bunica unuia dintre ei,.

Romanii, candidati la europarlamentare pe listele partidelor din Spania, Marea Britanie si Belgia

Mai multi romani din diaspora candideaza la europarlamentarele din 22-25 mai pe listele unor formatiuni din Spania si Belgia, in timp ce un dentist din Romania a infiintat un partid al imigrantilor din Marea Britanie, care se prezinta cu sase candidati la euroalegeri, anunta Mediafax.

FOTO: De ce Campionatul Mondial de fotbal din Qatar va fi un dezastru

Cand Qatarul a fost votat pentru a gazdui turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din 2022, lumea fotbalului a privit decizia cu scepticism. fotb.

Un tanar a murit intr-un accident rutier pe soseaua Deva Lugoj

Un tanar de 24 de ani a murit in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Deva Lugoj, in Lapugiu. Masina condusa de acesta s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Tragedie romaneasca in Italia. Trei romani au murit intr-un accident rutier

Trei persoane au murit, joi dimineata, dupa ce doua vehicule in care se aflau in total zece romani au intrat in coliziune pe o autostrada din nordul Italiei. Accidentul a avut loc joi dimineata in zona de ser.

Trei romani au murit intr-un accident rutier, in Italia

Trei romani au murit, joi dimineata, dupa ce doua vehicule au intrat in coliziune pe o autostrada din nordul Italiei, in apropierea orasului Padova, informeaza Corriere della Sera. Un autoturism Mazda in care.

Formula 1: Dispute pe numele circuitului din Spania. Catalanii vor MP al Barcelonei

Organizatorii circuitului de Formula 1 desfasurat in Spania ar putea inlocui numele acestuia in Marele Premiu al Barcelonei, in urma presiunilor facute de catalani. Organizatorii ar putea opta pentru inlocuirea numelui Spania cu Barcelona din titlul circuitului pentru ca din punct de vedere al brandului ar fi mai puternic.

Mercedes face dubla in antrenamentele secunde din Spania

Nicio surpriza vineri dupa-amiaza in a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Spaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )