Libnet.ro
UNICEF

08:15

Patru persoane venite din Italia, amendate de DSP Alba cu 80.000 de lei pentru ca nu au respectat masurile de izolare la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Patru persoane venite din Italia, amendate de DSP Alba cu 80.000 de lei pentru ca nu au respectat masurile de izolare la domiciliu

Inspectorii DSP Alba au aplicat luni, 9 martie 2020, patru amenzi in valoare totala de 80. 000 de lei pentru patru persoane care nu au respectat obligatia de a sta izolate la domiciliu dupa ce s-au intors din Italia. continuă pe Adevărul

Actiune de tip mafiot la Alba Iulia. Un barbat ar fi comandat incendierea a sase masini ale unor parteneri de afaceri. Patru persoane sunt retinute

Politistii din Alba au retinut patru persoane care sunt banuite de incendierea a sase autoturisme si a unui imobil. Anchetatorii au realizat cinci perchezitii in Alba si Cluj.

Gabriela Firea: Cele sase persoane venite de pe vazul de croaziera din Japonia, care au stat in carantina, au plecat acasa

Gabriela Firea a spus vineri seara ca cele sase persoane venite de pe vasul de croaziera din Japonia, care au fost nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirusului in locatia stabilita de Primaria Capitalei, au plecat acasa.

Acident grav pe DN1. Un tanar de 19 ani a murit si alte patru persoane au fost ranite

Un accident rutier a avut loc duminica pe DN1, la km 195+800 metri, unde doua masini s-au izbit violent. Un tanar de 19 ani a murit si alte patru persoane au fost ranite, dintre care una a fost preluata de SMURD in stare de inconstienta.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Comitetul Olimpic National Italian CONI) a decis, luni, suspendarea tuturor evenimentelor sportive din Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Presedintele Igor Dodon se teme ca romanii din Italia vor veni acasa prin Chisinau

Zborurile din Italia spre Republica Moldova nu vor fi interzise, dar pe teritoriul Republicii Moldova vor putea intra doar cetatenii moldoveni, a declarat presedintele Igor Dodon, citat de agora. md.

Autocar plin cu romani veniti din Italia, oprit in Oradea. Toti pasagerii vor fi pusi in carantina

Un autocar plin cu romani veniti din Italia a fost oprit in Oradea, la scurt timp dupa ce a ajuns in tara, in contextul situatiei provocate de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )