Libnet.ro
UNICEF

21:45

Patru universitati din Romania, incluse in topul QS World University Rankings

B1 B1,
Patru universitati din Romania, incluse in topul QS World University Rankings

Patru universitati din Romania au fost incluse in Clasamentul International al Universitatilor 2014. Pe prima pozitie se afla Massachusetts Institute of Technology, pentru al treilea an consecutiv, iar pe cea. continuă pe B1

Clasamentul International al Universitatilor 2014: Patru universitati din Romania - in top 800 mondial

Massachusetts Institute of Technology MIT) este cea mai buna universitate din lume, pentru al treilea an consecutiv, potrivit Clasamentului International al Universitatilor 2014 - QS World University Rankings - care a fost publicat astazi. In acest clasament se afla si patru universitati din Romania. Cel mai bine clasata este Universitatea din Bucuresti, cu o pozitie pe locurile 651-700. Celelalte trei institutii de invatamant superior romanesti care apar in clasamentul international si-au pastrat pozitiile inregistrate anul trecut.

Patru universitati din Romania, in topul QS World University Rankings

Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara sunt cele patru universitati romanesti care se afla in Topul Mondial QS al Universitatilor.

Filmul The November Man va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania

Filmul The November Man, cu actorul Pierce Brosnan in rol principal, va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania.

Victor Ponta: Usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania. Deocamdata este singura putere care nu raspunde atunci cand greseste

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca, usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania, subliniind ca isi doreste, ca cetatean, ca acest domeniu sa fie mai eficient si responsabil atunci cand greseste, transmite Agerpres. De asemenea, premierul considera ca evenimentele din 10 decembrie anul trecut, zi denumita martea neagra, cand in Parlament au fost adoptate o serie de proiecte de legi controversate privind sistemul de justitie, au reprezentat o foarte buna operatiune de propaganda.

Proiectii de filme, in penitenciare din Romania

In perioada 15 septembrie - 1 octombrie, cinci lungmetraje romanesti vor fi proiectate in doua dintre penitenciarele din Romania - Penitenciarul Bucuresti Jilava si Penitenciarul de Femei Targsor din judetul Prahova, in cadrul proiectului Filme dupa gratii - proiectii in penitenciare.

Razvan Nicolescu merge la Roma pentru a discuta cu Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, va discuta miercuri la Roma cu conducerea Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania ale companiei.

Simona Halep, a treia jucatoare din Romania care participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep si-a asigurat pentru prima oara in cariera prezenta la Turneul Campioanelor, care se va desfasura la Singapore, in luna octombrie. Halep, locul 2 WTA, este a treia jucatoare din Romania care va.

REVISTA PRESEI: De ce ungurii din Romania nu ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii

Adevarul explica de ce ungurii din Romania nu ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii. Capital prezinta Sibiul, orasul sasilor plecati acasa. Gandul scrie despre oda unui baron anchetat de DNA pentru premierul Ponta. Ziarul Financiar prezinta reteta antreprenorilor romani care au castigat lupta cu multinationalele. Hotnews publica lista universitatilor care admit absolventi fara Bacalaureat. Iar Wall-Street anunta ca afacerile asiguratorilor romani in UE dau inapoi.

Piata auto din Romania, in crestere

Piata auto romaneasca ocupa locul 4 in topul celor mai mari cresteri din UE in primele opt luni, in timp ce Dacia a avut cel mai important avans dintre marcile cu volum ridicat de vanzari, de 30,2%, la 247. 942 unitati, informeaza Mediafax.

Sinteza zilei: Cum a ajuns industria metalurgica din Romania pe mainile rusilor

Mihai Gadea a redifuzat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, un material marca in premiera despre planurile serviciilor secrete rusesti de a pune mana pe toata industria metalurgica din.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )