PAUL ANGHEL: Nu exista dovezi ca virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente
Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa
• Protectia Consumatorului: Nu exista dovezi ca virusul SARS-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente
Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), relateaza Agerpres.
• PAUL ANGHEL: Nu exista dovezi potrivit carora virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente
Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), scrie Agerpres.
• Paul Anghel, directorul ANPC: Nu exista nicio dovada privind prezenta in alimente a coronavirusului si riscul de infectare a oamenilor
Paul Anghel, directorul general al ANPC, a tinut sa transmita ca nu exista dovezi potrivit carora virusul SARS-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente. Precizarea sa vine in contextul in care cercetatori.