Libnet.ro
UNICEF

12:45

Paul Grigoriu a incetat din viata

Hotnews Hotnews,
 Paul Grigoriu a incetat din viata

Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de radio din Romania, a incetat din viata, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita. Paul Grigoriu era cunoscut ascultatorilor de radio din intreaga tara prin emisiunea Matinal pe care a realizat-o ani buni la Radio Romania Actualitati. continuă pe Hotnews

Cel mai mare arbitru roman, Nicolae Rainea, a incetat din viata

Nicolae Rainea, fostul mare arbitru roman, a incetat din viata la varsta de 81 de ani.

A murit Paul Grigoriu

Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti oameni de radio din Romania, s-a stins din viata, vineri, la varsta de 70 de ani in casa sa din Buciumeni. Se pare ca decesul a survenit din cauze naturale, informeaza Radio Romania Cultural.

INTERCEPTARI. Cum l-a presat Lucinschi pe omul de afaceri Alexandru Horpos ca sa-i dea banii: Sa stai tu undeva, uite la Copos, sa stai sapte ani din viata asta scurta

Fiul fostului sef de stat moldovean Sergiu Lucinschi a folosit un limbaj explicit pentru a-l determina pe omul de afaceri Alexandru Horpos sa ii dea banii ceruti. El i-a spus omului de afaceri sa se gandeasca daca vrea sa stea la puscarie. Nu stiu, sa stai tu, undeva. Uite la Copos, sa stai sapte ani din viata asta scurta undeva . Eu asa m-as gandi, l-a avertizat Lucinschi pe Alexandru Horpos.

Gigi Becali: inchisoarea, cea mai folositoare perioada din viata mea

Patronul FC Steaua, George Becali, a spus, marti, la Tribunalul Constanta, unde decizia in cazul eliberarii sale conditionate a ramas in pronuntare, ca detentia a fost cea mai folositoare perioada din viata sa si ca astazi are emotii mai mari decat atunci cand a fost condamnat, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )