Libnet.ro
UNICEF

18:30

Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision 2014

B1 B1,
Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi au castigat finala selectiei nationale a Eurovision, sambata seara, melodia Miracle urmand sa reprezinte Romania la Eurovision Song Contest de la Copenhaga,. continuă pe B1

VIDEO Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Copenhaga Danemarca), cu piesa Miracle, castigatoare a finalei selectiei nationale a Eurovision, care s-a desfasurat sambata seara, la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov, si a fost difuzata in direct la TVR. Piesa Miracle, interpretata de Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Ovi), a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Copenhaga Danemarca), cu piesa Miracle, castigatoare a finalei selectiei nationale a Eurovision, care s-a desfasurat sambata sear.

Eurovision 2014. Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania in Danemarca (VIDEO).

Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Copenhaga Danamarca), cu piesa Miracle, castigatoare a finalei selectiei nationale Eurovision, informeaza Protv. 150 de melodii au fost validate sa participe la selectia nationala Eurovision. Juriul a stabilit un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie. Astfel, sambata seara, au fost desemnati sa reprezinte Romania la Eurovision 2014 Paula Seling si Ovi. Citeste si: EUROVISION 2014: Melodiile care .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )