Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pavel Filip l-a felicitat pe Donald Trump cu prilejul investirii in functie

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip l-a felicitat pe Donald Trump cu prilejul investirii in functie

Premierul Pavel Filip a transmis luni, 20 ianuarie, un mesaj de felicitare celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald John Trump, cu prilejul investirii in functie. continuă pe Adevărul

Igor Dodon l-a felicitat pe Donald Trump cu ocazia investirii in functie:Sunt sigur ca in relatiile noastre bilaterale va incepe o noua dinamica pozitiva

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia investirii in functie. Seful statului spera la o aprofundare a relatiilor moldo-americane.

Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

Festivitatile care marcheaza investirea celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, incep joi, 19 ianuarie si vor avea punctul culminant vineri, 20 ianuarie, informeaza ziarul New York Times.

Borin Johnson i-a transmis un mesaj proaspatului presedinte al SUA, Donald Trump

Ministrul de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump prin intermediul contului sau de Twitter. Boris l-a felicitat pe noul presedinte al SUA si i-a transmis ca doreste sa mentina legaturi solide intre cele doua tari.

Pavel Filip: Vlad Plahotniuc nu are pretentii la functia de premier pana la alegerile parlamentare din 2018

Presedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, nu are pretentii la functia de premier pana la alegerile parlamentare din anul 2018. Declaratia a fost facuta de prim-ministrul Pavel Filip in cadrul unui briefing de presa dedicat implinirii unui an de la investirea Guvernului.

Pavel Filip: Parcursul european ramane optiunea Republicii Moldova

Declaratiile privind anularea sau renegocierea Acordului de Asociere semnat cu UE nu vor avea niciun impact, pentru ca optiunea Republicii Moldova ramane integrarea europeana. Despre aceasta a vorbit, miercuri, 18 ianuarie, premierul Pavel Filip, in deschiderea sedintei Guvernului, transmite IPN.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Does Donald Trump have a Hercules calling?

Some would say that America 's fate is sealed through the coming of a narcissist in the White House. On the other hand, Donald Trump 's narcissism, as a president, is still an unknown, whereas Barack Obama 's narcissism has been proven countless times, especially in his speeches, where I was often times the sole topic.

NARCISIST, DEZAGREABIL si AGRESIV: Afla PORTRETUL PSIHOLOGIC al lui Donald Trump!

Donald Trump devine Presedintele cu numarul 45 al Statelor Unite. Narcisist, dezagreabil si agresiv, Trump nu lasa pe nimeni indiferent. Cum se explica aceste trasaturi de caracter si ce riscuri sunt cu Trump.

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )