Libnet.ro
UNICEF

12:00

PE: Cei condamnati pentru crima organizata si spalare de bani nu trebuie sa aiba acces la licitatii publice

Antena3 Antena3,
PE: Cei condamnati pentru crima organizata si spalare de bani nu trebuie sa aiba acces la licitatii publice

Parlamentul European a adoptat, miercuri, o rezolutie privind masurile de combatere a crimei organizate, prin care cere ca persoanele cu sentinte finale pentru infractiuni de crima organizata, coruptie si spalar. continuă pe Antena3

Seful de la Crima Organizata Alba Iulia face dezvaluiri cutremuratoare

Seful de la Crima Organizata Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti, acuza procurorii DIICOT si serviciile secrete ca i-au inscenat dosarul. intr-o scrisoare pe care i-a.

VIDEO Seful BCCO Alba Iulia, acuzat de sprijinirea unui grup infractional: Asta se intampla daca te lupti cu crima organizata

Comisarul sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia, a fost adus la sediul DIICOT pentru audieri in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unul grup infractional organizat. Politistul a declarant ca asta se intampla daca te lupti cu crima organizata.

Obama de Meteor a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Omul de afaceri Ninel Potarca, care a candidat in anul 2009 la alegerile pentru functia suprema in stat, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, pentru evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.

Ancheta pentru o presupusa spalare de bani la Caesars

Autoritatile de reglementare din SUA investigheaza divizia Desert Palace Inc. apartinand Caesars Entertainment Corp. , urmarind sa afle daca entitatea care opereaza hotelul si cazinoul Caesars din Las Vegas este implicata in spalare de bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )