Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pechezitii DIICOT la traficantii de arme, dupa difuzarea reportajului Sky News (VIDEO)

B1 B1,
Pechezitii DIICOT la traficantii de arme, dupa difuzarea reportajului Sky News (VIDEO)

Procurorii DIICOT efectueaza verificari in Bistrita si Targu Mures, in contextul reportajului Sky News in care se arata niste romani care fac trafic de arme, potrivit B1 TV. Din. continuă pe B1

Pechezitii DIICOT la traficantii de arme, dupa difuzarea reportajului Sky News. SURSE: Britanicii au platit pentru inscenare (VIDEO)

Procurorii DIICOT efectueaza verificari in Bistrita si Targu Mures, in contextul reportajului Sky News in care se arata niste romani care fac trafic de arme, potrivit B1 TV. Din.

in urma reportajului Sky News, patru persoane au fost ridicate intr-o ancheta DIICOT privind traficantii de arme

Procurorii DIICOT fac sapte perchezitii in Bistrita- Nasaud si Tg. Mures pentru ridicarea armelor, dar si a patru persoane implicate in traficul cu arme si care apar in reportajul Sky News. Cele patru persoane vor fi aduse in urmatoarele ore la sediul central al DIICOT din Capitala, potrivit Digi 24.

Traficantii de arme romani, descoperiti de Sky News contra 2.000 de euro. Procurorul-sef DIICOT: Se confirma ca totul a fost un scenariu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au facut miercuri sapte perchezitii in Bistrita-Nasaud si Tirgu Mures pentru ridicarea armelor care apar in reportajul jurnalistilor britanici de la Sky News. Patru persoane care apar in filmare vor fi duse la DIICOT pentru audieri. Intermediarul, un freelancer roman care locuieste in Anglia de 7 ani, a ajuns deja in fata anchetatorilor.

Cine minte in scandalul reportajului Sky News? Seful DIICOT sustine ca este vorba despre un scenariu, dar persoanele audiate sunt cercetate pentru contrabanda calificata

Persoanele audiate de DIICOT in dosarul deschis dupa reportajul Sky News sunt urmarite penal pentru contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, nu pentru inselaciune sau.

O noua reactie ferma in scandalul reportajului Sky News. NCA: Agentul din reportaj a facut referiri la Ucraina, nu Romania

Agentia Nationala britanica pentru combaterea Infractionalitatii a comunicat, pentru Mediafax, ca postul Sky News a prezentat o filmare unui ofiter al institutiei, precizand ca NCA a facut comentarii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )