Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pegas dubleaza reducerea pentru achizitionarea unei biciclete oferita de Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Pegas dubleaza reducerea pentru achizitionarea unei biciclete oferita de Primaria Capitalei

Pentru a veni in intampinarea bucurestenilor care au luat cu asalt Primaria Capitalei si pentru a beneficia de voucherul de reducere de 500 lei, Atelierele Pegas au pus in desfasurare o campanie. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei a amendat Siveco si Intrarom cu opt milioane de lei, pentru trucarea unei licitatii publice

Consiliul Concurentei a anuntat astazi ca a sanctionat companiile Siveco Romania si Intrarom cu amenzi in valoare totala de peste opt milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) in anul 2008, privind atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatics, potrivit unui comunicat de presa.

Consiliul Concurentei amendeaza cu 8 milioane de lei Siveco si Intrarom, pentru trucarea unei licitatii publice

Consiliul Concurentei a amendat Siveco si Intrarom cu peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro), pentru pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura A. ) in anul 2008, pentru atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic.

Consiliul Concurentei amendeaza cu 8 milioane de lei Siveco si Intrarom, pentru trucarea unei licitatii publice/UPDATE Siveco a anuntat ca va contesta in instanta decizia Concurentei pe care o considera nefondata

Consiliul Concurentei a amendat Siveco si Intrarom cu peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro), pentru pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura A. ) in anul 2008, pentru atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic. UPDATE Siveco Romania: Apreciem ca atat decizia, cat si sanctiunea aplicata sunt nefondate si ca, totodata, nu sunt sustinute de materialul probator de la dosar. ) Asteptam motivarea deciziei Consiliului Concurentei, urmand sa exercitam caile legale de atac impotriva acesteia.

Primaria Capitalei a suspendat programul de vouchere pentru biciclete, dupa ce a fost asaltata de cereri

Primaria Capitalei a suspendat inscrierile in programul de acordare de vouchere pentru achizitionarea unei biciclete, dupa ce a primit, in total, peste 18. 000 de cereri, dintre care 14. 500 numai.

Primaria Capitalei a suspendat programul de vouchere pentru biciclete, dupa ce a fost asaltata de cereri: peste 14.500 numai online. Ghinionistii, la anul

Primaria Capitalei a suspendat inscrierile in programul de acordare de vouchere pentru achizitionarea unei biciclete, dupa ce a primit, in total, peste 18. 000 de cereri, dintre care 14. 500 numai online, pentru cele 5. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei. Cei care nu au avut norocul sa prinda se vor putea inscrie si la anul.

O femeie a lesinat, in timp ce astepta la coada, la Primaria Capitalei. Bucurestenii pot depune documentele ca sa primeasca cupoane pentru achizitia de biciclete si trotinete electrice

O femeie a lesinat, marti dimineata, in timp ce astepta la coada, la Primaria Capitalei, sa isi depuna documentele pentru primirea de cupoane pentru cumpararea de biciclete si trotinete electrice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )