Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pelerinajul Sfantei Parascheva s-a incheiat. Racla cu moastele sfinte a fost reintrodusa in Catedrala Mitropolitana (VIDEO)

B1 B1,
Pelerinajul Sfantei Parascheva s-a incheiat. Racla cu moastele sfinte a fost reintrodusa in Catedrala Mitropolitana (VIDEO)

Pelerinajul la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva s-a incheiat miercuri seara, in jurul orei 22,00, cand racla sfanta a fost reintrodusain Catedrala Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Racla a fost. continuă pe B1

EXCLUSIV Noi controverse la pelerinajul Sfintei Parascheva. Presa locala scrie ca sunt lasati toti pelerinii din Romania sa se inchine la moaste. Prefectura neaga informatia: Jandarmii, probabil, ca sa detensioneze situatia i-au lasat sa intre

In presa locala a aparut informatia ca toti pelerinii, nu doar cei din Iasi, sunt lasati sa participe la pelerinaj si sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, dupa o decizie care ar.

Protest la Iasi, la pelerinajul Sfintei Parascheva. Credinciosii, nemultumiti de restrictiile impuse in plina pandemie

Ziua Sfintei Cuvioase Parascheva este sarbatorita in acest an in conditii speciale. in premiera in acest an, pe scaunele amplasate in fata Mitropoliei au acces doar 500 de persoane, toate cu resedinta in Iasi, decizie care a starnit controverse in randul credinciosilor. Unii au protestat, strigandO sa dati socoteala cu totii, Duceti-va la diavol si Jos dictatura.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )