Libnet.ro
UNICEF

15:45

Pena Nieto ii cere lui Barack Obama o investigatie completa privind spionarea presedintelui mexican in 2012

Adevărul Adevărul,
Pena Nieto ii cere lui Barack Obama o investigatie completa privind spionarea presedintelui mexican in 2012

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, a cerut joi omologului sau american, Barack Obama, in cadrul unei convorbiri telefonice, o investigatie completa privind actiunii de spionaj la care a fost supus primul in cadrul campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2012, potrivit declaratiilor difuzate de un radio mexican, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Sirienii din Damasc il iau in ras pe Barack Obama: Este un las si un fricos

Sirienii din Damasc iau in deradere decizia presedintelui american, Barack Obama, de a cere aprobarea Congresului pentru o interventie militara in Siria. Locuitorii Damascului l-au numit las si fricos,.

Presedintele Barack Obama isi incepe vizita de trei zile in Europa. Air Force One a aterizat la Stockholm

Dupa ce a contramandat vizita la Moscova, unde trebuia sa se intalneasca cu liderul rus Vladimir Putin inaintea summitului G20, presedintele Barack Obama a adaugat pe itinerarul sau Suedia. Miercuri dimineata, avionul prezidential Air Force One a aterizat la Stockholm, unde Obama si-a inceput vizita de trei zile prin Europa.

Barack Obama le da noi asigurari europenilor ca SUA nu-i spioneaza

Barack Obama a asigurat europenii, miercuri la Stockholm, ca SUA nu ii spioneaza, nu verifica mail-uri si nu intercepteaza convorbiri telefonice. Presedintele american a declarat ca programele SUA de supraveghere.

Bradley Manning a depus o cerere de gratiere adresata lui Barack Obama

Bradley Manning, condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru cea mai mare scurgere de documente secrete din istoria Statelor Unite, a depus o cerere de gratiere din partea presedintelui Barack Obama, a anuntat avocatul sau, citat de AFP.

Barack Obama se va intalni cu presedintii Frantei si Chinei, la summitul G20

Presedintele american Barack Obama se va intalni cu omologul sau francez, Francois Hollande, si cu cel chinez, Xi Jinping. intalnirea va avea loc la summitul G20 de la sfarsitul saptamanii, a anuntat mier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )