Libnet.ro
UNICEF

19:15

PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

B1 B1,
PENSII MAI MICI PENTRU TOATA LUMEA! Oamenii sunt SOCATI si ies in strada: PICA Guvernul?

Protest masiv in Spania! Pensionarii iberici au iesit in strada, in numeroase orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene din. continuă pe B1

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensii mai mari pentru fostiiangajati ai Ministerului de Interne MAI), fata de pensiilecelor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN).

Ce au adus oamenii la mormantul lui Nicolae Ceausescu, de ziua lui de nastere. Toata lumea din cimitir s-a uitat lung

Au trecut 30 de ani de la Revolutie si multi romani inca nu l-au uitat pe Nicolae Ceausescu. Fostul dictator ar fi implinit 102 ani pe 26 ianuarie. La mormantul lui din cimitirul Ghencea s-au strans, ca in fiecare an, zeci de persoane care au adus flori si au aprins lumanari. Zeci de oameni au .

Ce mesaj i-a transmis Andra lui Catalin Maruta, chiar de ziua lui. A emotionat pe toata lumea

La multi ani, Catalin Maruta! Astazi, 27 ianuarie, celebrul prezentator isi serbeaza ziua de nastere. Vedeta de la PRO TV a implinit astazi venerabila varsta de 42 de ani! Sotia sa, artista Andra, i-a scris un mesaj emotionant pe Facebook. Ce mesaj i-a transmis Andra lui Catalin Maruta, chiar de ziua lui E veselie si .

Ambasadorul american de la Bucuresti: Nu ar fi nimic mai bun pentru SUA decat sa poata elimina vizele pentru Romania Iohannis e singurul presedinte care l-a vizitat la Casa Alba pe Trump de doua ori

Nu ar fi nimic mai bun pentru SUA decat sa poata elimina vizele pentru Romania, a afirmat Adrian Zuckerman, ambasadorul american de la Bucuresti, intr-un interviu pentru Ziarul de Iasi. Diplomatul a precizat,.

Secventa genetica a coronavirusului ucigas a fost decodata de cercetatori Cel putin 41 de decese, peste 1.300 de cazuri confirmate in toata lumea, orase in carantina si constructii de spitale in timp record

UPDATE Statele Unite organizeaza un zbor charter duminica pentru a repatria cetatenii si diplomatii americani din orasul chinez Wuhan, centrul epidemiei provocate de noul coronavirus, iar Franta va lua m.

Stai departe: cinci judete cu cele mai mici salarii in acest an

Chiar daca salariul mediu pe tara a urcat la aproximativ 3. 200 de lei, sunt judete care in care angajatii romani castiga mult mai putin. Iata judetele in care salariile romanilor nu vor depasi 2. 700 de lei, in acest an, potrivit prognozelor.

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

UE planuieste reguli mai stricte pentru a proteja afacerile europene pe pietele globale

UE intentioneaza sa adopte reguli mai stricte si sa incurajeze companiile sa faca publice date, ca parte a unei revizuiri a politicii industriale menite sa ofere companiilor europene un avantaj mai clar pe pietele globale, arata un document de strategie consultat de Reuters si citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )