Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii in Capitala si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii in Capitala si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

ACTUALIZARE 08:16 DGPMB: Vor fi puse in aplicare 31 de mandate de aducere Peste 100 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza, in acest moment, 34 de perchezitii si pun in aplicare 31 de mandate de aducere, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la 16,5 milioane de euro

Politistii efectueaza in aceasta dimineata 34 perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, un un prejudiciu estimat la 16,5 milioane de euro.

Gorj: Perchezitii la o biserica, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii gorjeni desfasoara 14 perchezitii la membrii unei grupari infractionale specializate in infractiuni economice, fiind vizate sediul unei institutii publice locale, al unui lacas de cult, al unor.

Perchezitii la o biserica, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii gorjeni desfasoara in aceasta dimineata 14 perchezitii la membrii unei grupari infractionale specializate in infractiuni economice, fiind vizate sediul unei institutii publice locale, al unui lacas de cult, al unor societati comerciale si domiciliile mai multor persoane.

Descinderi la Scoala 11 din Buzau. Cauta indicii intr-un dosar de evaziune fiscala prin organizarea de concursuri scolare

Peste 200 de politisti fac, marti dimineata, 80 de perchezitii in Capitala si sapte judete intre care si Buzau, la suspecti de evaziune fiscala prin organizarea de concursuri scolare, cu un prejudiciu estimat la 3,14 milioane de euro. La Buzau, descinderile au loc la Scoala generalanr 11 si sunt efectuate de trei politisti din Bucuresti.

UPDATE Evaziune de 3,14 mil. euro si spalare de bani cu concursuri scolare. Peste 200 de politisti fac perchezitii in Capitala si sapte judete. Ar fi vizata asociatia care organiza Concursul Arhimede, si care ar fi incasat taxe de participare fara sa pla

210 politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza marti dimineata. 80 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Arges, Ilfov, Constanta, Giurgiu, Maramures, Sibiu si Buzau, intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si conflict de interese, informeaza Politia Romana. UPDATE Ar fi vizata Asociatia Arhimede, care organiza concursul Arhimede in mai multe licee din Capitala cu ajutorul a peste 40 de profesori din diferite judete si ar fi incasat de la fiecare elev participant 25 de lei, fara a elibera chitante sau a plati taxe.

Perchezitii ale procurorilor Parchetului General intr-un dosar de evaziune fiscala, la firme cu activitati de tip media

Procurorii Parchetului General si ofiteri de politie efectueaza luni dimineata 9 perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov la reprezentanti ai unor societati comerciale cu implicare in activitati de tip media, suspectati de evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA. Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorii efectueaza cercetari intr-un dosar penal avand ca obiect evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA, cauza in care documentarea faptelor a vizat derularea de cercetari in baza informatiilor furnizate de Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, peste 16 milioane de euro

Politistii efectueaza miercuri dimineata 34 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Valcea intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Trei angajati ai ANAF, cercetati intr-un dosar de evaziune: Functionarii ar fi dat unei persoane date dintr-un dosar cu un prejudiciu de 16,5 milioane euro

In urma perchezitiilor efectuate de politisti, miercuri, in Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, sunt cercetati si trei functionari.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 16 MILIOANE DE EURO. Trei functionari ANAF, cercetati in dosar

00 - Trei functionari de la ANAF sunt cercetati pentru compromiterea intereselor justitiei si favorizarea faptuitorului, dupa ce ar fi dat unei persoane cercetate informatii despre probe, audieri de.

Perchezitii la zeci de adrese intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 16 MILIOANE DE EURO

Politistii din Capitala au descins in aceasta dimineata la o grupare de evazionisti care a prejudiciat statul cu peste 16 milioane de euro. Suspectii sunt acuzati ca, in perioada 2009 - 2014, inregistrau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )