Libnet.ro
UNICEF

00:07

Perchezitii DNA la ADR Vest, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii DNA la ADR Vest, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, in aceasta dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara, potrivit surselor judiciare, citate de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la MFE si ADR Vest intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

ACTUALIZARE 09:12 DNA, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza perchezitii domiciliare in 23 locatii din Bucuresti, Timis si alte trei judete intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2007 - 2013.

Perchezitii la Ministerul Fondurilor Europene, dar si la ADR Vest intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in patru judete din tara, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Surse judiciare au precizat ca printre institutiile vizate se numara Ministerul Fondurilor Europene, dar si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara.

Perchezitii in Capitala si in mai multe judete intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Sediul ADR Vest, vizat de anchetatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Surse judiciare au precizat ca printre institutiile vizate se numara si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara.

Perchezitii DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri UE. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, printre institutiile vizate de procurori

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala.

Selectionerul Italiei, Antonio Conte, acuzat intr-un dosar privind aranjarea de meciuri

Selectionerul nationalei Italiei, Antonio Conte, se numara printre persoanele acuzate frauda sportiva intr-un dosar privind aranjarea de meciuri. Faptele fac referire la perioada petrecuta de italian la echipa AC Siena.

Perchezitii DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri UE. ADR Vest: Au fost ridicate acte depuse de beneficiari pentru patru proiecte europene

10 - Conducerea ADR Vest sustine ca procurorii DNA au ridicat, in urma perchezitiilor de luni dimineata de la sediul institutiei, documente depuse de beneficiari pentru obtinerea de fonduri europene.

Radu Mazare este audiat intr-un dosar privind vanzarea unui teren din Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, este audiat, azi, la DNA Constanta, el sustinand ca a fost chemat de procurori pentru un dosar in care este suspect, vizand un teren din statiunea Mamaia care a fost vandut de Consiliul Local Constanta, potrivit surselor din presa.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA la Ministerul Fondurilor Europene si alte trei insitutii, intr-un dosar de FRAUDA. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), Ministerul Fondurilor Europene, AM- POSTCCE, AM- POSDRU, Agentia de Dezvoltare. Prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA la Ministerul Fondurilor Europene si alte trei institutii, intr-un dosar de FRAUDA. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), Ministerul Fondurilor Europene, AM- POSTCCE, AM- POSDRU, Agentia de Dezvoltare. Prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA intr-un dosar cu fraude din fonduri europene. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara, afirma surse judiciare, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )