Libnet.ro
UNICEF

14:00

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Dolj. Surse: Presedintele si vicepresedintele CJ, vizati de ancheta DNA

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Dolj. Surse: Presedintele si vicepresedintele CJ, vizati de ancheta DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala efectueaza cercetari fata de opt functionari publici din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Potrivit unui comunicat al DNA, cei opt functionari s-ar fi folosit de autoritatea cu care au fost investiti si au intervenit in procedurile de atribuire a contractelor ce aveau ca beneficiari institutia publica, directionandu-le catre firmele agreate, percepand in schimb un 'comision' din valoarea contractelor. Ora 13:18: Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, vicepresedintele CJ Dolj Cristinel Iovan si seful Serviciului Urbanism, precum si alti functionari publici sunt vizati de ancheta procurorilor DNA privind mai multe achizitii publice, au declarat miercuri surse judiciare citate de Agerpres. Aceleasi surse au precizat ca prejudiciul in acest caz este de peste doua milioane de euro. continuă pe Hotnews

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Dolj: 8 functionari, vizati pentru fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala efectueaza cercetari fata de opt functionari publici din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Potrivit unui comunicat al DNA, cei opt functionari s-ar fi folosit de autoritatea cu care au fost investiti si au intervenit in procedurile de atribuire a contractelor ce aveau ca beneficiari institutia publica, directionandu-le catre firmele agreate, percepand in schimb un 'comision' din valoarea contractelor.

Perchezitii la Consiliul Judetean Dolj. Presedintele CJ Dolj, vizat de DNA.

Procurorii DNA fac, miercuri dimineata, perchezitii la Consiliul Judetean Dolj. Opt functionari sunt suspectati de fapte de coruptie. Printre acestia se afla si presedintele CJ Dolj, potrivit B1TV. Sunt vizate contracte de achizitii publice. Anchetatorii verifica toate contractele suspecte. Mai multe persoane vor fi duse la audieri, la sediul DNA. Mai multe documente vor fi ridicate. Stire in curs de actualizare.

UPDATE. Perchezitii la Consiliul Judetean Dolj. Presedintele CJ, vizat de DNA.

Procurorii DNA fac, miercuri dimineata, perchezitii la Consiliul Judetean Dolj. Opt functionari sunt suspectati de fapte de coruptie. Ei ar fi cerut o cota parte din valoarea contractelor pe care le dadeau preferential firmelor care trebuiau sa execute lucrari la Centrul de recuperare si reabilitare a persoanelor cu handicap Sfantul Dimitrie cel Nou Filiasi . Printre cei vizati se afla si presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa. In prezent sunt in derulare 10 perchezitii. Mai multe persoane vor .

UPDATE. Perchezitii la Consiliul Judetean Dolj. Presedintele CJ, ridicat de DNA.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor din dosarul functionarilor suspectati de trucarea unor licitatii, potrivit B1TV. Perchezitiile de la sediul Consiliul Judetean Dolj au avut loc intr-un dosar in care sunt vizati opt functionari ai institutiei, care ar fi intervenit pentru adjudecarea unor licitatii de catre firme agreate, pentru care percepeau un comision din valoarea .

Perchezitii DNA de la Consiliul Judetean Dolj, intr-un dosar in care sunt vizati opt functionari ai institutiei

Procurorii DNA au perchezitionat, miercuri, sediul Consiliului Judetean Dolj, anchetatorii ridicand zeci de cutii cu documente, iar reprezentanti ai institutiei au declarat ca nicio persoana nu a fost retinuta.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Dolj. ...

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala efectueaza cercetari fata de 8 functionari publici din cadrul Consiliului Judetean Dolj care , folosindu - se de autoritatea cu care au fost investiti, au intervenit in procedurile de atribuire a contractelor ce aveau ca beneficiari institutia publica, directionandu-le catre firmele agreate, percepand in schimb un comision din valoarea contractelor. Functionarii publici incalcandu-si atributiile de serviciu, au actionat .

UPDATE Procurorii DNA, in control la Consiliul Judetean Dolj. Au loc zece perchezitii

Procurorii DNA fac verificari la mai multe directii din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Anchetatorii au in vizor opt functionari publici din cadrul institutiei.

Procurorii DNA in control la Consiliul Judetean Dolj

Procurorii DNA fac verificari la mai multe directii din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Anchetatorii nu vor sa faca declaratii cu privire la obiectul controlului.

UPDATE Procurorii DNA, in control la Consiliul Judetean Dolj. Este vizat si Ion Prioteasa, seful CJ Dolj

Procurorii DNA fac verificari la mai multe directii din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Anchetatorii au in vizor opt functionari publici din cadrul institutiei.

VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Nu am ce sa comentez. De acasa au fost luate doar documente personale

Procurorii DNA au facut in aceasta dimineata perchezitii la Consiliul Judetean Dolj, fiind vizati opt functionari din cadrul institutiei, care ar fi intervenit pentru adjudecarea unor licitatii de catre firme agreate, pentru care percepeau un comision din valoarea contractelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )