Libnet.ro
UNICEF

23:00

Perchezitii DNA de la Consiliul Judetean Dolj, intr-un dosar in care sunt vizati opt functionari ai institutiei

Antena3 Antena3,
Perchezitii DNA de la Consiliul Judetean Dolj, intr-un dosar in care sunt vizati opt functionari ai institutiei

Procurorii DNA au perchezitionat, miercuri, sediul Consiliului Judetean Dolj, anchetatorii ridicand zeci de cutii cu documente, iar reprezentanti ai institutiei au declarat ca nicio persoana nu a fost retinuta. continuă pe Antena3

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Dolj: 8 functionari, vizati pentru fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala efectueaza cercetari fata de opt functionari publici din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Potrivit unui comunicat al DNA, cei opt functionari s-ar fi folosit de autoritatea cu care au fost investiti si au intervenit in procedurile de atribuire a contractelor ce aveau ca beneficiari institutia publica, directionandu-le catre firmele agreate, percepand in schimb un 'comision' din valoarea contractelor.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Dolj. Surse: Presedintele si vicepresedintele CJ, vizati de ancheta DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala efectueaza cercetari fata de opt functionari publici din cadrul Consiliului Judetean Dolj. Potrivit unui comunicat al DNA, cei opt functionari s-ar fi folosit de autoritatea cu care au fost investiti si au intervenit in procedurile de atribuire a contractelor ce aveau ca beneficiari institutia publica, directionandu-le catre firmele agreate, percepand in schimb un 'comision' din valoarea contractelor. Ora 13:18: Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, vicepresedintele CJ Dolj Cristinel Iovan si seful Serviciului Urbanism, precum si alti functionari publici sunt vizati de ancheta procurorilor DNA privind mai multe achizitii publice, au declarat miercuri surse judiciare citate de Agerpres. Aceleasi surse au precizat ca prejudiciul in acest caz este de peste doua milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )