Libnet.ro
UNICEF

23:45

Perchezitii la mai multe persoane din Arges banuite de talharii prin metoda distragerii atentiei. La descinderi iau parte politisti din trei judete

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la mai multe persoane din Arges banuite de talharii prin metoda distragerii atentiei. La descinderi iau parte politisti din trei judete

Miercuridimineata, politistii din Dambovita, sprijiniti de colegii de la inspectoratele de politie judetene Arges si Giurgiu, au descins la 11 persoane banuite de comiterea unor furturi si a unor talharii prin metoda distragerii atentiei, pe autostrazi si drumuri nationale. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un restaurant McDonalds din Manchester

Mai multe persoane au fost injunghiate miercuri dupa-amiaza intr-un fast-food dintr-un centru comercial din Manchester. Politistii au facut deja o arestare, si anume un adolescent care se afla in aceste momente in custodia oamenilor legii, scrie The Independent. Politistii nu privesc atacul ca pe unul terorist, iar ancheta este in curs de desfasurare.

UPDATE Oslo: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta, la Oslo, si a rasturnat mai multe persoane, inclusiv bebelusi gemeni, fara ca motivatiile sa-i fie cunoscute imediat, relateaza AFP.

VIDEO Norvegia: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane, scrie AFP, care noteaza ca nu sunt cunoscute deocamdata motivatiile barbatului.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Romania

Mai multe atentionari cod galben de ceata, duminica dimineata, care ar putea duce la probleme in trafic. Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis mai multe sfaturi.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Moldova, Transilvania si Muntenia. Conform.

Alerta in Norvegia! Un barbat inarmat a furat o ambulanta: mai multe victime dupa ce suspectul a intrat cu masina intr-o multime de oameni

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa. Trei persoane au fost.

Sudul Frantei, afectat de furtuni; mai multe orase au fost inundate

Mai multe furtuni, insotite de ploi abundente, au fost inregistrate in sudul Frantei, miercuri, prov.

PSRM si ACUM au cele mai multe mandate in CMC

Dupa alegerile locale generale din 20 octombrie, Partidul Socialistilor si Blocul electoral ACUM au cele mai multe mandate in Consiliul municipal Chisinau. Conform rezultatelor preliminare, PSRM va avea 22 de mandate de consilier, iar ACUM 19, transmite IPN cu referire la alegeri. md.

Alegeri locale in Republica Moldova: Socialistii au castigat in cele mai multe raioane

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a castigat alegerile locale de duminica in cele mai multe raioane, conform datelor publicate de Comisia Electorala Centrala CEC).

ONU: Septembrie, luna in care au fost inregistrate cele mai multe decese in randul civililor din Yemen

Septembrie a fost luna in care s-au inregistrat cele mai multe decese in randul civililor in Yemen, anul acesta, insa violentele au scazut recent si exista motive de speranta, potrivit oficialilor ONU, scrie New York Post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3223 seconds )