Libnet.ro
UNICEF

00:07

Perchezitii la mai multe persoane implicate intr-o retea de trafic de persoane, printre care si doi preoti din judetul Mures

B1 B1,
Perchezitii la mai multe persoane implicate intr-o retea de trafic de persoane, printre care si doi preoti din judetul Mures

Mai multe persoane implicate intr-o retea de trafic de persoane, printre care si doi preoti din judetul Mures sunt vizati de perchezitiile procurorilor DIICOT. Trei persoane au fost retinute, iar in urma. continuă pe B1

Motivarea deciziei de arestare a lui Sorin Oprescu: Edilul ar fi fost avertizat ca i se pregateste ceva de catre mai multe persoane, inclusiv jurnalisti (VIDEO)

Potrivit motivarii deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile a Curtii de Apel Bucuresti, Sorin Oprescu a incercat sa-i impresioneze pe magistrati cu relatari din activitatea sa zilnica de la Primarie,.

Perchezitii in doua judete, intr-un dosar de evaziune de 2,6 milioane lei

Politistii din Covasna au efectuat, marti dimineata, cinci perchezitii la mai multe persoane si sediile unor firme din Brasov si Covasna, suspectate de evaziune fiscala de peste 2,6 milioane de lei.

Perchezitii la mai multe adrese din judetele Covasna si Brasov, la suspecti de evaziune fiscala de peste 2,6 milioane de lei

Cinci perchezitii au fost efectuate marti, in judetele Covasna si Brasov, la persoane si sediile unor firme suspectate de evaziune, informeaza Mediafax. Verificarile au fost facute de politistii de la.

Manfred Weber, liderul PPE: Este nevoie de mai multe garduri la granitele Europei

Vor trebui sa existe mai multe garduri. Pur si simplu nu se poate ca sute de mii de migranti sa se plimbe necontrolat prin Europa, a spus Weber, membru al Uniunii Crestin-Sociale din Bavaria CSU), formatiune aliata cu Uniunea Crestin-Democrata .

Moarte la minut: selfie-urile fac mai multe victime decat rechinii

Un turist japonez in varsta de 66 de ani a murit, iar partenerul sau de calatorie a fost ranit serios, din cauza faptului ca au cazut pe scari in timp ce incercau sa faca un seflie la Taj Mahal. Astfel, moartea turistului face ca numarul deceselor cauzate de selfie-uri, de anul acesta, sa ajunga la [] Moarte la minut: selfie-urile fac mai multe victime decat rechinii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Banca ruseasca in care a investit Banca de Economii. Participatia BEM la mai multe companii va fi evaluata de experti

Banca de Economii a Moldovei anunta ca este in cautarea unei companii care va determina valoarea justa a cotelor de participare detinute in capitalul mai multor unitati economice, cum ar fi Bursa de Valori, Moldasig, dar si in una din cele mai mari banci comerciale din Rusia.

Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona. Ne dorim sa avem cat mai multe Simone in lumea tenisului

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, ocazie cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei.

Sotia presedintelui Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep. Ne dorim cat mai multe Simone in tenis

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei de cate ori au ocazia.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )