Libnet.ro
UNICEF

09:45

Perchezitii la prefectul de Suceava si primarul comunei Brodina. Sinescu, suspect de opt infractiuni

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la prefectul de Suceava si primarul comunei Brodina. Sinescu, suspect de opt infractiuni

DNA Suceava perchezitioneaza, vineri, locuinta prefectului Florin Sinescu, mai multe birouri din Prefectura si sediul firmei primarului comunei Brodina, Vasile Melen. continuă pe Adevărul

Primarul comunei Vintu de Jos din Alba, audiat la Parchet pentru abuz in serviciu

Primarul comunei Vintu de Jos, Gheorghe Vlad este audiat vineri, 20 februarie, de catre procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Alba. Acesta este suspectat de comiterea unor infractiuni de abuz in serviciu.

DNA: Prefectul de Suceava si primarul Brodina, prezentati sambata cu propunere de arestare preventiva

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu si primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, retinuti de procurorii DNA, vor fi prezentati sambata Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventiva.

Prefectul de Suceava si primarul Brodina, prezentati sambata cu propunere de arestare preventiva

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, si primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, retinuti de procurorii DNA, vor fi prezentati sambata Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventiva.

Perchezitii la Suceava. Prefectul ameninta conducerea APIA pentru obtinerea de fonduri europene. Detalii EXCLUSIVE din dosar

Procurorii anticoruptie efectueaza, vineri dimineata, perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt vizati prefectul judetului, Florin Sinescu si primarul din Brodina, informeaza un comunicat al DNA.

Perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina

Procurorii DNA insotiti de mascati fac perchezitii, vineri dimineata, la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind acte de coruptie comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt vizati prefectul judetului, Florin Sinescu si primarul din Brodina, Vasile Melen. Ambii sunt acuzati de abuz in serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )