Libnet.ro
UNICEF

06:16

PERCHEZITII la primaria Brasov. Surse: Primarul George Scripcaru, in vizorul autoritatilor

România Liberă România Liberă,
PERCHEZITII la primaria Brasov. Surse: Primarul George Scripcaru, in vizorul autoritatilor

Procurorii DNA efectueaza luni perchezitii la Primaria Brasov, iar in ancheta ar fi implicat edilul George Scripcaru, au declarat surse judiciare. continuă pe România Liberă

Perchezitii DNA la Primaria Brasov. SURSE: Primarul George Scripcaru, vizat de ancheta (VIDEO)

Procurorii DNA fac perchezitii la primaria Brasov, dar si la locuinta primarului, informeza B1 TV. in primarie, acestea au loc atat in biroul edilului, dar si la secretariat ori in alte birouri. Se pare ca im.

Perchezitii DNA la Primaria Brasov. Este vizat primarul George Scripcaru

In aceasta dimineata procurorii DNA au descins la Primaria Brasov. Se fac perchezitii inclusiv acasa la primarul George Scripcaru.

PERCHEZITII la primaria Brasov. Primarul George Scripcaru, in vizorul autoritatilor

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii la Primaria Brasov, iar in ancheta ar fi implicat edilul George Scripcaru. Faptele cercetate vizeaza infractiuni de coruptie si asimiliate celor de coruptie, precizeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

UPDATE Perchezitii DNA la Primaria din Brasov si la domiciliul primarului George Scripcaru. Procurorii il acuza pe primarul Brasovului de abuz in serviciu

Procurorii DNA efectueaza luni dimineata perchezitii la Primaria din Brasov si la domiciliul primarului George Scripcaru, informeaza surse judiciare. Potrivit surselor citate, procurorii il acuza pe primarul George Scripcaru de abuz in serviciu, intr-un dosar in care prejudiciul s-ar ridica la peste un milion de euro.

PERCHEZITII la Primaria Brasov. Primarul George Scripcaru, ridicat de jandarmi si dus la primarie

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii la Primaria Brasov, iar in ancheta ar fi implicat edilul George Scripcaru. Faptele cercetate vizeaza infractiuni de coruptie si asimiliate celor de coruptie, precizeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

PERCHEZITII la Primaria Brasov. Primarul George Scripcaru, ridicat de jandarmi si dus la Primarie

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii la Primaria Brasov, la domiciliul primarului George Scripcaru, la sediul unor firme implicate. Primarul este acuzat de abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica. Prejudiciul este de peste un milion de euro.

PERCHEZITII la Primaria Brasov. Primarul George Scripcaru, RETINUT de procurorii DNA

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut, luni, in dosarul in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu.

Perchezitii la Primaria din Brasov. Edilul George Scripcaru, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie fac, luni dimineata, perchezitii la Primaria Brasov, in mai multe birouri, intre care si cel al primarului George Scripcaru, precum si la locuinta acestuia, intr-un dosar in care se.

Ce acuzatii i se aduc primarului din Brasov, George Scripcaru

Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, ar fi implicat intr-un dosar de abuz in serviciu, pentru ca ar fi facut demersuri de favorizare a unui firme pe piata energiei prin devalizarea SC CET SA Brasov, societate detinuta de UAT Brasov, potrivit unor surse judiciare.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut

ACTUALIZARE 19:28 Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut de procurorii DNA, es fiind acuzat de abuz in serviciu intr-o cauza penala ce vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2010-2015, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )