Libnet.ro
UNICEF

08:30

Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, intr-un dosar privind contracte ilegale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, intr-un dosar privind contracte ilegale

Politistii fac perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia si la sediile unor firme din judetele Ialomita si Tulcea cu care unitatea medicala ar fi incheiat ilegal mai multe contracte de prestari servicii, fosta conducere a spitalului fiind. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii la Spitalul Judetean din Slobozia si la mai multe firme din Ialomita si Tulcea, pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Luni dimineata, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita efectueaza noua perchezitii, in judetele Ialomita si Tulcea, la persoane banuite de abuz in serviciu si fals intelectual.

Perchezitii in Vaideeni, intr-un dosar privind deturnarea unor licitatii publice

Politistii au descins astazi la domiciliile mai multor persoane din comuna Vaideeni, intr-un dosar privind deturnarea licitatiilor publice. Prejudiciul cauzat statului depaseste 400 000 de euro.

Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

00 - Un fost judecator de la Pascani a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este anchetat si un alt magistrat de Curtea de Apel Iasi. 40 - Avocatul.

Perchezitii intr-un dosar penal privind furtul a 230 tone combustibili

Politistii de la transporturi au anuntat astazi ca au efectuat doua perchezitii la o companie de transport feroviar, in cadrul unui dosar penal privind furtul a 230 de tone de combustibili, arata un comunicat al Politiei Romane.

Iasi: Perchezitii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si trafic de influenta in care este vizat si un judecator al Curtii de Apel Iasi

Unsprezece perchezitii ale DIICOT au avut loc sambata in Iasi, intr-un caz de evaziune fiscala si trafic de influenta, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, e vizat si un judecator al Curtii.

Concurs la Spitalul Judetean Valcea. Doi medici si un economist sustin azi examenul pentru functia de manager

Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) organizeaza astazi, incepand cu ora 13. 00, concurs pentru ocuparea functiei de manager. Doi chirurgi si un economist s-au inscris la examen.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )