Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Iasi intr-un dosar de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Iasi intr-un dosar de evaziune fiscala

Autoritatile iesene au organizat joi dimineata, 18 decembrie, trei perchezitii la firma de taximetrie RVR, controlata de cotroversatul om de afaceri Radu Norocea. continuă pe Adevărul

Seful Consiliului de Securitate al Ucrainei: Trebuie sa formam una din cele mai PUTERNICE ARMATE europene

Oleksandr Turcinov, care si-a asumat functia de sef al Consiliului National de Securitate si Consiliului de Aparare al Ucrainei, a explicat ca Ucraina trebuie sa creeze una dintre cele mai puternice armate din.

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Sinteza zilei: Cele mai mari afaceri de coruptie din care statul roman a pierdut enorm

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, o sinteza a celor mai mari afaceri de coruptie deconspirate in ultimii ani, in urma unor anchete jurnalistice de mare.

in 2014 Antena Stars a obtinut cele mai mari cresteri de audienta ale unui post de televiziune

Pe 16 decembrie, Antena Stars aniverseaza un 1 an, an in care postul de televiziune a inregistrat cele mai spectaculoase cresteri de audienta la nivelul tuturor intervalelor orare. Recordul in ceea ce.

Preturile apartamentelor: unde au fost cele mai mari cresteri si cele mai notabile scaderi

Preturile apartamentelor din Bucuresti au avut variatii de cateva procente si in 2014, insa spre deosebire de anii trecuti cand majoritatea evolutiilor erau in minus, anul acesta a adus si scumpiri in unele zone, iar izolat cresterile au fost chiar.

Una din cele mai frumoase tinere din Romania, gasita moarta. Politistii spun ca decesul ei este SUSPECT

Fotomodelul Anca Roventa a ajuns pentru ultima data acasa. Sicriul cu trupul ei a fost depus la o biserica din Targu Jiu sub privirile indurerate ale rudelor si apropiatilor. Tanara s-a stins misterios,.

VIDEO Cele mai vizionate trailere ale anului: drama erotica Fifty Shades of Grey domina clasamentul

Unul dintre cele mai asteptate filme, drama erotica Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey ocupa primul loc in topul celor mai vizionate trailere ale anului 2014, cu 93 de milioane de vizualizari, scrie The Hollywood Reporter.

Craciun, BCR: Ma astept ca dobanzile la credite si cele la depozite sa continue sa scada, ramanand insa real pozitive, adica mai mari decat inflatia

In plan apropiat credem ca dobanzile la credite cat si la depozite vor continua sa inregistreze o tendinta descendenta astfel incat nu ar fi de mirare ca inca de la inceputul anului viitor sa vedem o diminuare a dobanzilor la depozite, urmata de o reasezare a celor la credite. Ma astept totusi ca dobanzile depozitelor bancare sa continue sa fie real pozitive, adica mai mari ca inflatia, a spus Radu Craciun, economist sef al BCR. Evolutia sub asteptari a inflatiei creste probabilitatea unei noi scaderi a dobanzii de politica monetara a BNR, din ianuarie, deoarece rata anuala a inflatiei va scadea la 1,1%-1,2% la sfarsitul lui 2014, sub tinta bancii centrale, crede Craciun.

Colinde. Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan, spectacol la muzeu

Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan sunt reunite intr-un spectacol de zile mari de Sectia Etnografie si Arta populara a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi. Joi, 18 decembrie 2014, incepand cu ora 11. 00, la demisolul Consiliului Judetean, incepe manifestarea dedicata sarbatorilor, Colindecolinde.

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai cunoscuti investitori imobiliari din Romania si, in acelasi timp, si unul dintre cei mai misteriosi oameni din real estate. Spre exemplu, cu omul de afaceri nu a existat nicio fotografie pana anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )